Noćna mora: Kupio je brokoli u marketu, kada je uzeo da spremi večeru, zapanjio se od straha

Vesti 06.07.2023 08:50 0

Nažalost, ovakve priče se ne dešavaju samo u filmovima

shu

Shutterstock

Mala zmija se sakrila u brokoli kupljenom u Aldiju. Fotografija žuto-crnog gmizavaca kruži društvenim mrežama, izazivajući užas.

Nevil Linton (63) kupio je brokoli u Aldiju. U frižideru je bio tri dana. Tada je Englez, pripremajući večeru, skinuo foliju sa povrća i došao do zastrašujućeg otkrića. Oko grančica brokolija bila je zmija.

Ovaj 63-godišnjak se oduvek plašio zmija. „Bilo je prilično zastrašujuće. Nisam dobar sa zmijama. Srećan sam što jednostavno nisam ostavio brokoli u kuhinji“, rekao je Linton, a prenosi Dejli mejl.

Njegova sestra Ana-Marija Tenkanemin pomogla je Englezu da se otarasi gmizavaca. Bacila ga je u kadu u kupatilu, pa ga spakovala u kutiju za otpatke i odnela u prodavnicu gde je „kupljen”.

Ubrzo nakon toga, u Aldi je stigao veterinar kojeg je pozvalo osoblje. Mladu zmiju, odneo je u obližnji „Zoološki vrt Dadli”.

Tu neobičnoj priči nije bio kraj. Kao izvinjenje, Aldi je ponudio kompenzaciju 63-godišnjem kupcu. Međutim, ubrzo se pokazalo da njegova visina nije zadovoljila Engleza i zbog toga je odbio.

 

Komentari (0)
Loading