Sa 13 godina je ostala u DRUGOM stanju: Danima je sedela na WC šolji i pritiskala stomak, a onda je pozvala svog DEČKA i sve mu priznala

K.Ć. Vesti 29.03.2022 13:03 0

Medi Lambert, danas 19-gidišnja majka iz Teksasa ostala je trudna kad je imala samo 13 godina

Sa 13 godina je ostala u DRUGOM stanju: Danima je sedela na WC šolji i pritiskala stomak, a onda je pozvala svog DEČKA i sve mu priznala

Printscreen/Youtube

Svoju priču odlučila je da podeli na internetu kako bi pomogla devojkama koje se nađu u sličnoj situaciji.

- Imala sam samo 13 godina kada sam počela da izlazim sa svojim prvim pravim dečkom koji je bio od mene stariji godinu dana. Nismo znali puno o seksu, u školi su nas učili da je apstinencija najbolja zaštita od trudnoće i bolesti, ali nam nisu rekli da je vrlo lako ostati trudan. Stvarno, nisam imala pojma da se tako lako ostane u drugom stanju - kazala je Medi u videu koji je objavila na Jutjubu.

Nakon nekoliko nedelja veze, dečko je raskinuo s njom i to ju je vrlo pogodilo.

- Sve vreme sam spavala i ležala u krevetu. Onda sam počela da povraćam. Nisam znala šta se događa. Kad mi je zakasnila menstruacija, pomislila sam da sam trudna. Ali nisam to želela da priznam - kazala je devojka.

- Danima sam sedela na WC šolji, pritiskala stomak i i molila Boga da dobijem menzis - iskrena je ona.

Dodala je kako ju je nakon nekoliko nedelja majka odvela kod lekara i saznale su da je trudna.

- Mama me je zagrlila i rekla da se ne brinem. Od tada je bilo puno lakše - kazala je Medi. Nakon što je javila dečku da je trudna, no on joj nije poverovao.

- Kad sam otišla na pregled i kad sam videla svoju bebu na ultrazvuku, preplavio me osećaj ljubavi. Znala sam da će sve biti dobro i da mi je suđeno. Ta beba je spasila moj život jer sam zbog nje postala bolja osoba - ispričala je.

Dodala je kako su joj se rugali ostali tinejdžeri i da su je nazivali najgorim imenima, ali da nije imala vremena da misli o tome jer je imala teške mučnine.

Medi je dodala kako joj je kroz trudnoću najveća podrška bila njena porodica i vera.

- Kad je došao trenutak da je rodim, bila sam prestravljena, ali sve je prošlo u najboljem redu. Kad su mi moju ćerku stavili na prsa, to je bio najbolji osećaj na svetu - rekla je Medi te dodala kako se nada da će uskoro upisati fakultet jer želi studirati psihologiju, a njena kćerka će uskoro krenuti u osnovnu školu.

Komentari (0)
Loading