Šest meseci je mislila da je muče GASOVI, a onda je otišla kod lekara i ZALEDILA SE

Vesti 01.03.2023 21:30 0

Američka TikTok zvezda Majli Džej podelila je neverovatnu priču

Šest meseci je mislila da je muče GASOVI, a onda je otišla kod lekara i ZALEDILA SE

Printscreen/TikTok

Žena tvrdi da je šest i po meseci bila sigurna da ima loše varenje. Zamislite njeno iznenađenje kada se ispostavilo da uzrok njenih stomačnih tegoba nisu gasovi, već ... pokreti bebe.

Tiktokerka Majli Džej iz SAD je mnogo meseci bila sigurna da je muče gasovi samo. U početku je žena za to okrivila „burito upitnog kvaliteta“.  Amerikanka je saznala da će postati majka tek kada je bila u 28. nedelji trudnoće.

„Nisam znala da sam trudna šest i po meseci. Znam da zvuči neverovatno – rekla je ona na jednom od snimaka. „Čula sam slične priče i uvek sam mislila 'kako neko može da bude tako glup?'" Menstruacije su počele da budu neredovne, a onda su potpuno nestale. Mislila sam da je injekcija.

Žena je dodala da joj nikada nije pala na pamet ideja da bi mogla da bude trudna jer je verovala da je njena kontracepcija "pouzdana".

 

@myleyjay Replying to @elva1240 answering some questions about how i didn’t know i was pregnant #storytime ♬ original sound - myley j 💖

 

„Osetila sam bebine udarce, ali sam tada mislila da su u pitanju gasovi“, rekla je Majli.

Devojka je uradila test na trudnoću tek na sugestiju majke. Kaže da je to uradila "iz zabave".

- Kod lekara se ispostavilo da sam u 28. nedelji trudnoće. Tri meseca kasnije rodila sam ćerku - rekla je žena na snimku.

Ova 28-godišnjakinja je sada majka troje dece. Priznala je da i dalje koristi kontracepciju i da se veoma plaši još jedne slučajne trudnoće.

„Stalno radim testove“, kaže TikToker.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading