Bila je to velika ljubav, ali je osećala da on nešto krije od nje: Ova fotografija je potvrdila njene sumnje

Vesti 03.07.2023 21:30 0

Možete videti i čuti razne stvari na TikTok-u

Bila je to velika ljubav, ali je osećala da on nešto krije od nje: Ova fotografija je potvrdila njene sumnje

Printscreen/TikTok

Čudne su i uspomene iz prošlosti. Odrasla žena ispričala je šta joj se dogodilo kada se zaljubila kao 17-godišnjakinja. Ispostavilo se da je njen dečko iz snova imao ozbiljnu fizičku manu, a ona je to otkrila tek nakon 3 meseca. U tome joj je pomogla temeljna analiza zajedničke fotografije.

Korisnica TikTok-a sa pseudonimom PostpartumPsicho predstavlja se kao žena koja je preživela postporođajnu depresiju i psihozu, i kao majka i kao računovođa po profesiji. Na njenom kanalu možete pogledati mnoge video snimke iz njenog privatnog života. Trenutno žena ima 27 godina, udata je. Nedavno je ispričala čudnu priču koja joj se dogodila dok je još bila tinejdžerka.

- Imala sam 17 godina. Upoznala sam ovog tipa na rodeu. Videla sam ga preko puta i pomislila: "On je visok, prelep čovek, i moram da ga imam." Pa smo razmenili brojeve. Tri nedelje kasnije već smo bili zaljubljeni – rekla je TikTokerka. Ona je objasnila da su ona i njen dečko, čije ime nije otkrila, bili nerazdvojni. Viđali su se svaki dan.

Međutim, TikTokerka je priznala da je počela da primećuje neke čudne stvari. Na primer, njen ljubavnik je uvek nosio dugačke pantalone, čak i kada su bili vreli dani, očigledno je šepao i nije želeo da mu dolazi na košarkaške utakmice.

Posle 3 meseca otkrila je istinu

Jednog dana, devojka je primetila da nešto nije u redu kada je pogledala njihovu zajedničku sliku. Konačno, bila je iznenađena kada je otkrila da izgleda kao da njen partner nema nogu. Kada ga je pitala, dečko je konačno priznao da je zaista izgubio nogu od polio virusa, odnosno Heine-Medina bolesti.

Sama devojka nije mogla da veruje da to nije toliko dugo otkrila, ali je i sama bila iznenađena stavom partnera. Prislonjen uz zid, izjavio je da joj ništa nije rekao jer nije osećao potrebu za tim. Uprkos ovom čudnom ponašanju, par je ostao zajedno pola godine.

 

Komentari (0)
Loading