Četiri nedelje PAKLA: Nakon što se probudila iz KOME, saznala je bolnu ISTINU

K.Ć. Vesti 03.10.2022 09:25 0

Bri Duval (25) bila je u komi četiri nedelje, a sada je opisala kako je izgledao osećaj kada se probudila

Četiri nedelje PAKLA: Nakon što se probudila iz KOME, saznala je bolnu ISTINU

Printscreen/TikTok

Bri Duval svoju priču započinje opisom života koji je imala. Preselila se iz Australije u Kanadu, radila posao koji obožava i imala verenika sa kojim je bila u vezi četiri godine.

Ipak, prošle godine je nezgodno pala na parkingu, zbog čega je hitno prebačena u bolnicu. Imala je traumatsku povredu mozga i puno slomljenih kosti, pa je odmah stavljena na intenzivnu. Nakon toga, pala je u komu.

Prema njenim rečima, Bri je bila četiri nedelje u komi, dok su lekari isticali da ima samo 10 odsto šanse da preživi. Njeni roditelji nisu dozvolili da se isključe aparati koji su je održavali u životu, a nakon četiri nedelje se probudila.

Bri je ovaj trenutak opisala kao "nešto poput amnezije". Dosta stvari nije mogla da se seti, a nakon nekog vremena, počela je da se priseća događaja iz života. Kako kaže, u mislima su joj bile samo važne stvari i ljudi. Lekari su joj vratili telefon, a ona je odlučila da pozove samo jednu osobu - verenika.

Tada je shvatila da ju je verenik blokirao na svim društvenim mrežama, kao i da je u vezi sa drugom.

"Konačno sam dobila telefon i prva pomisao mi je bila da ga nazovem i vidim zna li šta se dogodilo jer me nije ni posetio", rekla je Bri i dodala:

"Krenula sam da mu pošaljem poruku kada mi je iskočila poruka od neke žene koja kaže da je ona sada s njim i da on živi s njom i njenim sinom. Rekla mi je i da ne pokušavam da ga kontaktiram, ispričala je i dodala kako se nije čula s njim otkako je u bolnici i da nije imala pojma zašto se to dogodilo.

"Lekari su rekli mojoj mami da imam 10 odsto šanse za život i da bi trebalo da dođe u Kanadu što pre jer stvari ne izgledaju dobro", priseća se.

Proces oporavka je i dalje u toku, a ona sada želi da podigne svest o tome kako je preživeti traumatsku povredu mozga.

"Bila sam zbunjena, uplašena i doslovno sam svaki dan plakala. To je definitivno iskustvo koje više nikada ne želim da proživim", dodala je.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading