Nikad viđeni HAOS na venčanju, sve im je PROPALO: Svekrvu IZNOSILI sa svadbe, a mladoženja je PLAKAO!

Vesti 23.09.2022 14:38 0

Ovako nešto se retko viđa

Nikad viđeni HAOS na venčanju, sve im je PROPALO: Svekrvu IZNOSILI sa svadbe, a mladoženja je PLAKAO!

Printscreen/ TikTok

Trenutak o kojem većina devojčica sanja zapravo je onaj u kojem u velikoj beloj haljini koračaju prema matičaru, do svog „princa“, gde zajedno svečano obećavaju da će provesti ostatak života jedno sa drugim.

To je vizija koju je i Britani imala na umu kada se spremala za svoje venčanje 2014. godine.

Nažalost, nije sve ispalo onako kako se nadala. Pojavljujući se u emisiji „Moja velika romska svadba“ na „Ti-El-Si“ kanalu, Britani i njen budući muž PiVi su otkrili da se nikada nisu lično sreli pre velikog dana.

Nakon što su pronašli jedno drugo na mrežama, u dopisivanju par je odlučio da odloži zvanični prvi sastanak sve do dana venčanja. Iako njihov dogovor zvuči romantično, on nije prošao kod PiVijeve mame Loti, koja je bila ljuta što Britni nije zatražila dozvolu da se uda za njenog sina.

U snimku objavljenom na Jutjubu, vidi se mladoženjina majka kako vidno besna ide u susret mladi, koja je na venčanje trebalo da dođe u vozilu za golf. Zatim joj prilazi i viče na nju i okupljene.

Nakon što je čuo svoju mamu kako viče na Britani, PiVi je pokušavao da smiri stvari, međutim, Loti ne odustaje tako lako i trči za mladom.

 

 

„Ako ja moram da odem, onda Britanina porodica mora da ode“, vikala je ona.

Mladoženja je na kraju morao da „iznese“ svoju majku sa venčanja, sve vreme plačući i pitajući je zbog čega mu kvari veliki dan.

„Trebalo je da uživam u trenutku kada ću prvi put videti Britani i njenu venčanicu, a ja se ovde rvem sa svojom majkom na zemlji. Mama mi je uništila venčanje, budimo iskreni“, zaključio je PiVi.

Na isto pitanje, Loti je imala drugačiji odgovor.

„Stalno mi se unosio u lice i vikao „to je moja žena!“. Pa kakvu to ženu imaš, ako ne sme da upozna tvoju mamu?“, zaključila je Loti.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading