Elena otkrila misterioznu kutiju svog muža: Kada ju je otključala, nakostrešila joj se kosa na glavi

Tatjana Badarević Vesti 23.10.2024 12:20 0

Eleni se život okrenuo nagalavačke kada je naletela na misterioznu kutiju koju je njen muž krio

kutija

Shutterstock

Jednoj ženi se život skroz preokrenuo kada je slučajno otkrila šta se krilo u muževljevom garderoberu. Njegovo čudno ponašanje, navike i misteriozni pozivi su već ukazivali na crvene zastavice. Međutim, sve je poprimilo pomalo zastrašujući oblik, kada je naletela na njegovu kutiju koja je bila zaključana, prenosi Bright Side.

Elena je svoju priču podelila potom javno.

"Već nedeljama se moj muž jako čudno ponašao. Bio je distanciran, izlazio je napolje sve češće i kad god sam ga pitala gde je bio, njegovi odgovori su bili neuverljivi. Međutim, to nije bilo sve. Kupovao je mnogo sveća, različitih oblika i veličina. Kada sam ga upitala zašto to radi, on mi se samo nasmešio i odgovorio da je to zbog ambijenta. Najčudnije od svega je bilo to što je pričao preko telefona sa ženom svakog dana u određeno vreme, uvek izlazeći iz sobe kada bi je pozvao. Pokušavala sam da ne paranoišem, ubeđujući samu sebe da je u pitanju samo poslovni odnos. Međutim, duboko u sebi znala sam da nešto debelo nije u redu. Jednog popodneva, dok sam sređivala sobu, naletela sam na jednu malu sakrivenu kutiju u njegovom garderoberu. Srce mi je ludački udaralo dok sam tražila ključ, a na kraju sam ga našla u džepu od njegovog kaputa. Zbog onog što sam pronašla, želudac mi se preokrenuo. U kutiji su se nalazile čudne stvari: zagonetne beleške sa imenima koje nisam mogla da prepoznam, slike ljudi koje nikada nisam videla, jezivi objekti koji su se činili da pripadaju nekom mračnom ritualu. Sve mi se pomešalo u glavi, samo sam odbacila tu kutiju i sada ne znam šta da radim."

kutija

Shutterstock

 

 

Ovo su neki od saveta šta Elena može da pokuša.

Otkrivanje nečeg uznemirujućeg u partnerovom garderoberu može biti izuzetno stresno, pogotovo ako njegovo ponašanje odudara od normalnog. Pre nego što uskoči u bilo kakvu raspravu, Elena bi u njenom slučaju trebalo da na miran način iskaže svom mužu emocije i da indirektno stavi do znanja šta je otkrila.

Druga opcija je svakako potražnja pomoći stručnog lica. Ukoliko situacija sa mužem eskalira, bračna terapija bi mogla u ovom slučaju da pomogne. Suočavanje bi moglo da reši probleme sa kojim se drugi partner nosi, ali i takođe može razrešiti u ovom slučaju, Elenine nedoumice i strahove.

Komentari (0)
Loading