14:33 Poznati Sada znamo kako joj muž izgleda: Poznata glumica pokazala supruga koji zazire od kamera i svi su u neverici!
11:04 Porodica Molim vas za pomoć, premorena sam: Imamo bebu od četiri meseca, a muž prstom ne mrda, samo bulji u telefon
10:11 Horoskop Nema gorih za brak od njih: U ova 3 horoskopska znaka se rađaju najlošiji muževi, bežite od njih kao đavo od krsta
14:36 Porodica Muž je pokupio sve pare iz kuće i ostavio me samu sa bebom: Ono što je moja svekrva tada uradila pamtiću dok sam živa
15:04 Porodica Muž me prevario sa mojom sestrom, pa je oženio: Sada su njih dvoje ljuti na mene i to zbog ove sitnice
10:31 Ispovesti "Prevario me je sa drugom i želeo da istera iz naše kuće, ali ona me je spasila": Kune se u svoju svekrvu, više joj znači nego njena majka
10:03 Ispovesti Muž mi je naradio da poštujem listu pravila: Kako bih postala bolja supruga, svakoga dana moram da radim ove stvari
12:39 Ispovesti Evo kako je Bojana otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"
12:57 Porodica Ana je posumnjala da je muž vara: "Pratila sam ga do hotela, otvorila vrata sobe i videla kako izgleda pakao!"
16:58 Ispovesti Muž (51) joj plaća 100 evra nedeljno da mu kuva i čisti: "Mogu samo da me mrze, ja obožavam da služim supruga"
21:02 Ispovesti Prijatelj njenog muža bio joj je stalno trn u oku, ali je godinama ćutala: Ana je konačno sve otkrila i sada je opseda samo jedna misao
12:46 Ispovesti "Kako on trpi ovo ludilo?" : Žena nabrojala šta nikada neće uraditi za svog muža iako su u braku već godinama
19:01 Lepota i Moda I pretprošle, i prošle, ali i ove... ponovo su u modi setovi i to baš ovako šareni: Žene u Srbiji znaju šta je u trendu, već ih nose po ulicama — preduhitrile i slavne brendove
17:17 Porodica Odmah je poželela da pobegne: Prestravio je prizor koji je zatekla kad je prvi put ušla u stan novog dečka
16:51 Lepota i Moda Žene tvrde da je čudesno za suvu kožu: Popularan eliksir mladosti možete kupiti za 400 dinara u svakoj prodavnici
16:27 Porodica Zvuči grubo, ali psiholozi tvrde: Ako imaš ovih 7 osobina, možda tvoj IQ nije baš najviši