10:31 Ispovesti "Prevario me je sa drugom i želeo da istera iz naše kuće, ali ona me je spasila": Kune se u svoju svekrvu, više joj znači nego njena majka
10:03 Ispovesti Muž mi je naradio da poštujem listu pravila: Kako bih postala bolja supruga, svakoga dana moram da radim ove stvari
12:39 Ispovesti Evo kako je Bojana otkrila da je muž vara: "Žene, obratite pažnju, ova sitnica ih odaje"
12:57 Porodica Ana je posumnjala da je muž vara: "Pratila sam ga do hotela, otvorila vrata sobe i videla kako izgleda pakao!"
16:58 Ispovesti Muž (51) joj plaća 100 evra nedeljno da mu kuva i čisti: "Mogu samo da me mrze, ja obožavam da služim supruga"
21:02 Ispovesti Prijatelj njenog muža bio joj je stalno trn u oku, ali je godinama ćutala: Ana je konačno sve otkrila i sada je opseda samo jedna misao
12:46 Ispovesti "Kako on trpi ovo ludilo?" : Žena nabrojala šta nikada neće uraditi za svog muža iako su u braku već godinama
10:40 Porodica Ovako se ponaša muž koji ne voli svoju ženu: Najpoznatiji ruski psiholog otkriva znake koji bez greške govore da je vreme okrenete novi list
09:40 Ispovesti Rodila mu troje dece, a onda je muž predložio nešto sramno: Izgovorio je rečenicu od koje se svaka žena ježi
21:11 Poznati Ovo je muž lepe voditeljke koja je posle 10 godina otišla sa Pinka: Venčali se pre 8 godina i dobili dva sina
14:23 Ispovesti Zbog detalja na fotografiji Natalija je shvatila da je muž vara: "Žene, otvorite oči, ova sitnica ih odaje!"
22:02 Horoskop Ovaj znak će se obogatiti 2025. godine: Život će mu se promeniti iz korena, a evo šta čeka ostale znake
21:33 Zdravlje Vreme je dušu dalo da se razbolite: Evo kako da ostanete zdravi tokom praznične sezone, eksperti preporučuju ovu stvar
21:00 Lepota i Moda Izbacila obline da svi vide: Kim Kardašijan gori u vatrenoj haljini, a ovaj detalj je otkrio njenu slabu tačku
20:28 Dom i saveti Anini peškiri su mekani kao paperje: Tajna je u sastojku koji dodaje u mašinu, promena je neverovatna
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 22. decembar: Jarčevi eksplodiraju od sreće, Ovnovi će se posvađati sa partnerom