Dnevni horoskop za petak, 26. april: Ovan ima ljubavni problem, a Jarac dobija priliku da zaradi dodatni novac

Vesti 25.04.2024 19:30 0

Proverite šta vam zvezde poručuju, a prenosi nas astrolog Nena Janković.

horoskop

Shutterstock

Ovan

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi puta. Partnerski odnos je veoma nestabilan, jer se ne trudite dovoljno oko vašeg odnosa. Zdravlje je odlično.

Bik

Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ovna koja je veoma bitna za vaš posao. Što se tiče partnerskog odnosa obratite pažnju na reči koji izgovarate jer je partner veoma osetljiv. Zdravstvena situacija je stabilna.

Blizanci

Na vama je da donesete jednu bitnu odluku u vezi putovanja. Do kraja dana pozitivne vesti od osobe koja vam je poslovno jako važna. Što se tiče zdravlja obratite pažnju na moguće probleme sa nogama.

par

Shutterstock

 

Rak

Danas ćete biti pod utiskom prošlosti i uspomena što kod vas izaziva osećaj nostalgije. Tokom dana obratite pažnju na svoje zdravlje jer su mogući problemi sa grlom i glavoboljom.

Lav

Danas vam je slaba tačka kičma, ali i pritisak. Budite spremni da malo više odmarate, a da manje radite. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna podrška.

Devica

Imaćete iznenadni poziv od osobe iz inostranstva koja se odnosi na poslovnu stranu. Partnerski odnos je jako dobar i to vas raduje. Obratite pažnju na ishranu i odmarajte više.

horoskop

Shutterstock

 

Vaga

Danas je savršen dan da završite sve što imate da bi mogli na miru da odmarate tokom narednih dana. Do kraja dana moguće su povoljne vesti iz inostranstva u vezi jednog člana porodice.

Škorpija

U narednom periodu vas očekuje mnogo posla, a danas pokušajte da organizujete sebe bolje na tom polju. Zdravstvena situacija je nepromenljiva. Pokušajte da više vodite računa o svojim emocijama.

Strelac

Od jutra ćete imati puno obaveza oko članova porodice, posebno oko starijeg člana porodice. Budite sebi najbitniji, posebno kada je u pitanju poslovna situacija. Problem sa pritiskom.

Jarac

Najbitnija strana jeste posao i tokom dana ćete se truditi da budete najefikasniji. Očekuje vas veoma povoljan glas u vezi zarade i mogućnosti napredovanja na poslu. Imaćete bitan sastanak sa osobom u znaku Vage.

Vodolija

Ovo je idealan period da se posvetite sebi posebno kada je u pitanju ljubav i emotivni odnosi. Odnos sa članovima porodice je stabilniji, ali i dalje vas pritiskaju njihovi problemi. Zdravstvena situacija je veoma dobra.

Ribe

Tokom današnjeg dana bićete veoma okrenuti drugima posebno kada je u pitanju odnos sa prijateljima i partnerom. Poslovna situacija vas zabrinjava, ali biće stabilna u narednom periodu.

Komentari (0)
Loading