Nema dima bez vatre: Ako sumnjate da vas partner vara, jedna noćna navika je signal da ste u pravu!

Vesti 24.04.2024 15:19 0

Jedna stvar može da ukaže na to da vaš partner ima ljubavnu aferu. Obratite pažnju na njegovo ponašanje.

prevara

Shutterstock

Posumnjali ste da se vaš partner viđa s nekim, ali niste sigurni. Niko ne voli da bude izigran, ali nažalost, to se ponekad dešava. Prema anketi vodeće britanske internet stranice za upoznavanje „Illicit Encounters“, postoji jedan znak na koji treba obratiti pažnju.

Budi se noći

Ako vaša druga polovina ustaje u čudno doba noći, razlog može biti to što oseća grižu savesti - jer vara. Oko 52% osoba priznalo je da ima problem sa spavanjem nakon što su započeli ljubavnu aferu. U međuvremenu, 15% varalica takođe je rano ustajalo iz kreveta kako bi poslali poruku ljubavniku ili ljubavnici. Dakle, ako su budni noću i bude se rano sledeće jutro, to bi mogao biti znak.

prevara

Shutterstock

 

Mazi se više

Još jedan znak da vas partner vara je da se mazi s vama više nego inače. To može uključivati ​​grljenje, ljubljenje i tako dalje. Neverovatnih 57% izjavilo je da su pokazivali dodatnu privrženost svom partneru dok su imali aferu iza njihovih leđa.

„Svi imamo dnevnu rutinu koje se pridržavamo, tako da kada postoje nestalne i neobjašnjive promene u toj rutini, obično postoji razlog. Najvažnije je da pripazite na ponašanje za koje znate da nije u skladu s karakterom. Nemojte to odbaciti kao jednokratnu ili čudnu fazu – nema dima bez vatre," kažu stručnjci koji su sproveli ovu anketu.

Komentari (0)
Loading