Veliki nedeljni horoskop: Bik u raskoraku sa partnerom, Lav "puca po šavovima" , Škorpiji moguća prehlada

Slobodanka Ćorić Vesti 30.10.2023 11:15 0

Astro prognoza za svaki znak Zodijaka, od 30. oktobra do 5. novembra

Veliki nedeljni horoskop: Bik u raskoraku sa partnerom, Lav "puca po šavovima" , Škorpiji moguća prehlada

Shutterstock

 

OVAN

Ljubav


Po koji „dramski momenat“ da doda začine u vaš ljubavni odnos – vi sad gledajte da ne zaljutite previše ljubomorom, posesivnošću, tvrdoglavošću, inatom – da ne preterate i odete u krajnost. Nije jednostavan period čak ni za one najstabilnije relacije – možda nervoza ne ide iz vašeg odnosa, već iz okolnosti – ali se može preliti na vas dvoje i možete neugodno „ubosti“ jedno drugo teškim ili britkim rečima. Slobodni Ovnovi – trenutno su dosta jake strasti na delu – postoji osoba u vašoj blizini, vašoj okolini – tu negde bukvalno na dohvat ruke a ipak nikako da se dese konkretnije stvari. To je moguće u ovoj sedmici.

Posao

Poslovni segment u ovom periodu donosi dosta izazova i žurbe – što se može odraziti na vas u smislu da vam donosi napetost – ali na vaše rezultate neće. Jer kakve god da su okolnosti i koliko god da se mora žuriti – vi ćete u svemu plivati dosta uspešno, rešeni i odlučni da obavite sve kako treba i u pravo vreme. Može vam se otvoriti neka šansa za dodatnu zaradu – ali vodite računa da je sve zakonski i legalno pokriveno. Period vam je nestabilan na finansijskom planu, pa zato kontrolišite troškove.

Zdravlje

Osetljiv je stomačni deo, kao i urogenitalni trakt.

BIK

Ljubav


Tokom prošle sedmice došlo je do đa manje đa veće pometnje i nemira u partnerskim odnosima. Negde su se ti nemiri stišavali kroz strasti, ali i solidnu komunikaciju – a nekim parovima čak ni ovo nije bilo dovoljno – pa su oni prošli sa mnogo više uzburkanosti i varnica. Sada bi bilo dobro te tenzije spuštati i dovoditi stvari u normalu – ali to neće ići ni malo lagano. Evidentno je da ste u većem raskoraku, ali potrudite se da ovo prevaziđete. Zajednički, naravno. Slobodni Bikovi – mogućnosti za ulazak u vrlo intenzivan i strastima obojen odnos. Neko vas može u potpunosti probuditi.

Posao

Drugi deo nedelje vam je odličan za pregovaranje i dogovore o novim poslovnim projektima ili novim poslovnim angažmanima. Ukoliko niste zadovoljni postojećim radnim mestom ili uslovima – ušli ste u period kada ćete se boriti za sebe intenzivnije nego do sada. Neki preseci su mogući i oni se mogu odvijati u okviru firme u kojoj radite (promena radnog mesta), ali i van nje (pronalaženje novog poslodavca). Generalno – opterećujuća radna nedelja i saradnici sa kojima je teško pronaći zajednički jezik.

Zdravlje

Veliko energetsko trošenje i lošiji imunitet.

BLIZANCI

Ljubav

Nervozni ste zbog opterećenosti obavezama i komplikacija na poslu i svaka vas sitnica sada može iritirati. Sa vaše tačke gledišta – partner i ne pokazuje neko naročito razumevanje za vas, šta više – dodatno vam donosi nervozu. No, ako bismo pitali vašu voljenu osobu – ona je u skoro pa istoj situaciji kao i vi što se nervoze i obaveza tiče – a isto tako smatra da vi ne pokazujete razumevanje za nju. U suštini – oboje ste sada u nešto lošijem periodu, ali svakako pronađite vremena i živaca za dogovor, prilagođavanje, kompromis. Slobodni Blizanci – interesantni kontakti preko društvenih mreža ili izlazaka, prijatelja.

Posao

Poslovna dešavanja vam oduzimaju previše vremena, troše vas energetski i lagano vam cepkaju živce. Ovaj sektor je sada dosta opterećen – kod nekih se dešava reorganizacija, kod nekih se nakupilo obaveza koje se moraju završiti u prilično kratkim vremenskim rokovima, kod nekih je atmosfera na poslu uzavrela i opterećujuća, kod nekih su aktuelne kontrole i provere rada. U svakom slučaju – dosta zahtevno, koliko god vi bili posvećeni i predani poslu. Nešto bolja finansijska situacija.

Zdravlje

I zdravstveno ovo može biti zahtevan period za vas. Odmarajte, štedite sebe.

RAK

Ljubav

Neko vas može pokrenuti, zaintrigirati, neko može očas posla privući vašu pažnju – a vi ćete definitivno privlačiti poglede i interesovanje. U dosta ste jakom periodu za zanimljiva dešavanja, uživanje, flert pa i ulazak u emotivnu priču. Ljubav vas može „saplesti“ bilo gde – na putovanju, u izlasku, druženju, pa i preko društvenih mreža i u vašoj okolini. Zauzeti Rakovi – istovremeno i dobar i ne baš sjajan period sa partnerom. Možda bi se moglo reći da je prvi deo sedmice malo napetiji i sa više nervoze između vas dvoje, dok je drugi deo nedelje sa više prilika za dobra dešavanja i sa više pozitivne energije.

Posao

Moguće je da ćete od nekih planova ili poslovnih projekata morati da odustanete ili da makar promenite neke od stavki – ili zbog promene zakonskih regulativa ili zbog trenutne situacije u vašoj firmi (ili na tržištu). Dogovori će se pokazati kao nešto kompleksniji u ovoj nedelji – iako ćete ih uspešno privesti kraju, imaćete dosta prepreka i nerviranja pre toga. Generalno – sve što se vezuje za dogovore, ugovore ili dozvole – tražiće od vas maksimalnu fokusiranost i spremnost na prilagođavanje.

Zdravlje

Povremene respiratorne tegobe, prehlade.

LAV

Ljubav


Porodični i poslovni sektor će vam oduzimati dosta energije i vremena, trenirati vam živce i opterećivati vas – a sve se ovo makar jednim delom može preliti u odnos sa voljenom osobom. Ta nervoza može posebno biti izražena na samom početku nedelje, kao i u danima vikenda. Pošto i partner ima svoja opterećenja i probleme – pokušajte da ga podržite i olakšate jedno drugom. Slobodni Lavovi – nije nemoguće da se u ovim danima ostvari kontakt ili čak susret sa starom simpatijom ili bivšim partnerom. Novi emotivni interesi nisu nemogući, ali bi ovo mogli da budu flertovi ili kratkotrajne aferice.

Posao

Poslovni sektor vam "jede" dosta vremena, energije, živaca. Ne znači da je situacija na poslu loša ili da vaše pozicije nisu stabilne – ali definitivno znači da je teško završavati obaveze jer se stalno pojavljuju neke sitne stavke na kojima se saplićete ili koje vas usporavaju. I pored ovoga – Lavovi mogu ostvariti dobre kontakte, napraviti dogovore koji im odgovaraju ili potpisati ugovore od važnosti. Koliki god da su vaši prilivi u ovom periodu – porodični sektor traži ulaganja i nosi veće troškove za članove porodice.

Zdravlje

Prehlade, infekcije.

DEVICA

Ljubav

Distanca. Ovo je ukratko opis naredne sedmice za one u partnerskim odnosima. Distanca može biti fizička – da ste oboje toliko zatrpani nekim svojim obavezama i dešavanjima pa imate malo zajedničkih trenutaka....ali ovo može označiti i distancu u načinu razmišljanja, komunikaciji, mogućnosti dogovora po bilo kom pitanju. Koja god da je distanca u pitanju, ona se može prevazići – ali ćete oboje morati tome da se posvetite. Slobodne Device – novih emotivnih prilika imate, a moguće je čak da u ovom periodu više osoba pokušava da privuče vašu pažnju. Vi lično ne biste trebali da žurite sa odabirom, jer ste trenutno u periodu kada vaša očekivanja mogu biti nerealna.

Posao

Naporna i više nego aktivna, ali dosta plodonosna i uspešna poslovna sedmica je pred vama. Možda nećete baš u potpunosti biti zadovoljni nekim dogovorima, ili ćete se pak dobrano pomučiti da biste ih ostvarili. U drugom delu nedelje moguće je poslovno putovanje ili informacije o istom. Generalno – u svemu što ste već otpočeli ili što ćete pokretati tokom ove sedmice (projekti, obaveze, dogovori) – vi idete u dobrom pravcu. Otežanja koja će se pojavljivati neće uticati na rezultate vašeg rada.

Zdravlje

Ne iscrpljujte se i ne idite preko svojih granica.

VAGA

Ljubav

Sve mi dobro ide osim ljubavi.....dobro, nije možda baš tako drastična situacija u vašem emotivnom životu – ali je malo verovatno da ste vi u ovom periodu u potpunosti zadovoljni – partnerom, vašim odnosom sa njim, zajedničkim vremenom....nešto vam se meša ili vam kvari sreću i spokoj – a šta je to tačno, to samo vi znate. Slobodne Vage – možda potiskujete osećanja prema nekom, a možda ste na korak od toga da uđete u odnos koji je buran, uzbudljiv, prepun varnica....i najverovatnije tajne prirode. U svakom slučaju – sada ste pod uticajima jakih strasti i imate potrebu da se prepustite.

Posao

Da poslovno sve funkcioniše i da ste stabilni – jeste. No, isto tako – da ste zadovoljni – pa i niste. Isto kao i u emotivnom segmentu – nešto fali da biste se vi osećali ispunjeno, da biste bili opušteni i radili sa zadovoljstvom. Možda smatrate da možete više, možda mislite da se vaš trud ne ceni i ne vrednuje dovoljno, možda smatrate da se bavite obavezama koje su ispod vašeg nivoa. Šta god da je u pitanju – sada ne možete uraditi mnogo da biste promenili situaciju. Samo nastavljati na isti način.

Zdravlje

Pojačan umor, melanholija, slabiji imunitet.

ŠKORPIJA

Ljubav

Jako je teško da vi sada možete ostati neprimećeni. Da, ovo pogoduje slobodnim Škorpijama čija sada energija I harizma deluju magnetski privlačno – a ako vi želite da nekoga osvojite, malo je verovatno da će vam ta osoba "pobeći". Nisam sigurna koliko ovo pogoduje zauzetima – jer partner može postati opravdano ili neopravdano sumnjičav. No, ako maknemo u stranu sve izraženije mogućnosti za tajni flert ili čak avanturu – voljena osoba i vi ste kao na klackalici ovih dana – red ljubavi i strasti, red gledanja „preko nišana“. Krajem nedelje moguća je nešto žustrija „razmena mišljenja“ između vas dvoje.

Posao

Jeste vreme za vašu inicijativu i jaču ambiciju – sve preduslove za to imate i ne postoji razlog da ne krenete u susret svojim ciljevima. Ili promenama. Poslovnih problema ćete imati – to može biti nešto teže završavanje obaveza ili projekata koje vučete već neko vreme, može biti nervoznija i napetija komunikacija sa saradnicima, mogu biti problemi pravne prirode ili promene u organizaciji u okviru firme u kojoj radite. Završiti sve više nego uspešno hoćete. Nervirati se hoćete.

Zdravlje

Moguće povrede, prehlade, infekcije.

STRELAC

Ljubav

Sami sebi umete biti najveći neprijatelj ovih dana – stvoriti nepotrebno tenziju, uključiti mozak na maksimum i preispitivati, analizirati, tražiti, istraživati. Odnos sa partnerom nije sjajan, ali nije ni toliko loš koliko ga vi umete predstaviti sami sebi. Ovo možda nisu sjajni dani da se vas dvoje bavite pitanjima emocija i vašeg odnosa – ali jesu dani u kojima možete praktično i realno sagledati neke situacije, probleme, pitanja – i rešiti ih. Slobodni Strelčevi – ljubavi su moguće, ali ne onakve kakve biste vi želeli, kakve vam trebaju ili kakvima se nadate. Vaš je izbor i odluka da li ćete se ipak upustiti u njih.

Posao

Neke okolnosti vam ne idu na ruku u ovoj nedelji. Možete čak dobiti informacije koje će vas zabrinuti ili iziritirati, iznervirati. Nije problem u vašem poslovnom angažovanju – bilo vam teško ili ne – vi svoj posao obavljate korektno i sve obaveze su na vreme završene. Ono što vas pomalo brine jeste osećaj da su neke promene blizu (ili će vam biti najavljene) a niste sigurni koliko su one povoljne po vas i kako ćete se snaći. Za neke od vas – moguće su inspekcije, kontrole rada, ali i lošija atmosfera sa kolegama.

Zdravlje

Nervoza, lako gubitak energije.

JARAC

Ljubav

Veliki deo vaše energije će ići na poslovne i porodične obaveze i gro pažnje ćete usmeriti na te strane koje sada traže vaše vreme i prisustvo. Partner će i imati i nemati razumevanja za manjak zajedničkog vremena, pa će u ovoj nedelji biti oscilacija između vas dvoje. U jednom trenutku – sve potaman i bez ikakvih problema – a u drugom prebacivanja, sumnjičavost, sklonost ka kritikovanju. Slobodni Jarčevi – imate sve predispozicije da budete zadovoljni u ovom periodu. Vaša društvenost je izražena, dobre prilike za zabavu su tu – a ni osoba koje su više nego interesantne ne manjka.

Posao

Poslovna situacija nije loša. Vi možda smatrate da u nekim situacijama stagnirate ili da se stvari koje su vam od važnosti otežu i prolongiraju – ali vrlo brzo – u narednih par nedelja, doći će do promene. Budite u dogovorima ovih dana nešto oprezniji – moguće je da će biti nekih promena u poslednjem trenutku, budite spremni da napravite kompromis i prilagodite se. Finansijski ovo može biti dosta solidna nedelja – pogotovo onim Jarčevima koji sarađuju sa strancima ili državnim i javnim ustanovama.

Zdravlje

Mogući problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom kod starijih pripadnika znaka.

VODOLIJA

Ljubav


Sve je ok, ali ništa vam nije potaman. Nekako je premalo vremena i lepih, opuštenih momenata između partnera i vas u ovoj nedelji – a mnogo više je obostranih obaveza, moranja i praktičnih dogovora. Oboje ste ovih dana preokupirani i vaš odnos ostaje negde na margini, što vam povremeno neće smetati a povremeno ćete imati osećaj da se udaljavate. Sve je u redu, samo je takav period koji od oboje traži da pogled usmerite na neke druge strane, a ne jedno na drugo. Slobodne Vodolije – drugi deo nedelje može pokrenuti vrlo intenzivnu komunikaciju, čak i susret sa osobom koja vas zanima.

Posao

Koliko ovaj period donosi šanse za zaradu, paralelno sa njom se i troškovi povećavaju – pa biste trebali da pažljivije raspolažete novcem i da se ne zalećete u neka ulaganja ili veće investicije. Što se poslovnog sektora tiče – ovde je više nego radno i užurbano. Tolika količina napetosti može iznedriti i po koju varnicu sa kolegama ili autoritetima, a neko će vam definitivno „stati na žulj“ u drugom delu sedmice. Brzina i ne baš sjajna organizacija ovih dana mogu dovesti i do propusta u dogovorima i papirologiji.

Zdravlje

Dosta stresa. Moguće su i povrede i infekcije.

RIBA

Ljubav

U odnosima koji su već neko vreme nestabilni, ova sedmica može doneti izraženije probleme u komunikaciji. Partner i vi se suštinski razmimoilazite po nekim pitanjima i biće potrebno da oboje spustite loptu (a to sada jeste moguće) da bi se pronašlo rešenje i postigao dogovor. U onim odnosima koji su inače stabilni i čvrsti – moguće je da partner i vi nećete imati vremena jedno za drugo onoliko koliko biste želeli. Slobodne Ribe – nova poznanstva, novi kontakti ali i mnogo dobre energije koju sada dobijate kroz izlaske i druženja, aktivnosti. Lako je zaljubiti se, lako je pokrenuti emotivnu priču.

Posao

Vi ste suštinski u dobrom poslovnom periodu, ali ovih dana možete imati osećaj da je previše prepreka i otežanja, nerviranja u svemu što želite da postignete, obavite. Teško ćete praviti dogovore, ali najpre u smislu da druga strana neće baš uvek ispoštovati ono što se sa vama dogovori i može praviti promene u poslednjem trenutku. Možda niste zadovoljni tempom kojim se odvijaju vaši poslovni projekti, ali požurivanje drugih i sebe sada neće dati rezultate koji su vam potrebni. Malo se strpite.

Zdravlje

Osetljiv respiratorni sistem i urogenitalni trakt.

Komentari (0)
Loading