Dnevni horoskop za utorak 8. avgust: Lavovi više vodite računa o zdravlju, Ribe očekujte lepe vesti

Nena Janković Vesti 07.08.2023 19:40 0

Evo šta nas čeka u utorak, 8. avgusta

Horoskop

Shutterstock

Ovan

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla. Nemojte donositi nagle odluke u vezi poslovne situacije jer nije sve do vas. Emotivna situacija je veoma komplikovana zbog partnera koji je danima loše raspoložen.

Bik

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Jarca koja vam je prijatelj i daje vam podršku. Tokom dana najbolje bi bilo da se posvetite svemu onome što ste planirali pre mesec dana.

Blizanci

U ovom periodu može se reći da ste se previše uznemiravali zbog drugih, posebno kada su u pitanju ljubavni odnosi. Sami sebi ne verujete već neko vreme jer vas izdaju emocije i ono što osećate.

Rak

Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi na poslu i poslovni saradnici. Čuvajte se duplih standarda kada je reč o partnerski odnosi i sve ono što se dešava neko vreme. Glavobolja.

Lav

Do vas je kako ćete znati i saznati određene stvari koje se tiču vašeg zdravlja i uopšte vaseg odnosa prema sebi. Jako je važno da vodite računa o mogućim problemima sa zdravljem do kraja meseca.

Devica

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Jarca koja je veoma poslovno bitna. Nemojte se libiti da kažete ono što mislite jer je to jedini način da postanete bolji u poslovnom okruženju.

Vaga

Danas se bavite samo sobom i svojim planovima i željama. Nemojte da vas deprimira ono što nije vaš deo posla. Pogledajte stvari iz boljeg ugla kada je reč o partneru i partnerskom odnosu.

Škorpija

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Vodolije. Moguć je sukob mišljenja sa tom osobom samo što ćete biti previse pod uticajem Marsa i njegove negativne emocije.

Strelac

Čuvajte se duplih standarda kada su u pitanju prijatelji i ono što vam mogu dati kao podrška. Najvažnije je kako vi sebe vidite i ono što se dešava u vašem životu nadalje. Zdravlje je odlično.

Jarac

Ambicije su vam visoke i zahtevne i to vam je jako važno u narednih nekoliko dana. To se posebno odnosi na poslovno okruženje i ono što želite da menjate u ovom periodu. Glavobolja.

Vodolija

Tokom dana najbolje je da se posvetite svemu onome što ste planirali da uradite. Nemojte da se okrenete protiv sebe jer lako možete postati željni nekih novih poslovnih aktivnosti koje ne možete da ostvarite.

Ribe

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca. To su vesti koje su značajne za vas i vašu poslovnu budućnost koja se tek treba pokrenuti do kraja meseca.

Komentari (0)
Loading