Dnevni horoskop za ponedeljak, 26. jun: Rakovi, stiže vam lep period, jedan znaka neće imati sreću s novcem

Vesti 25.06.2023 19:30 0

Evo šta vam zvezde predviđaju za sutra

Dnevni horoskop za ponedeljak, 26. jun: Rakovi, stiže vam lep period, jedan znaka neće imati sreću s novcem

Shutterstock

 

Ovan 

 U narednih nekoliko dana bićete veoma aktivni i raspoloženi za razgovor sa partnerom. On će biti veoma raspoložen takodje da bi popravili odnose koji se vuku već neko vreme. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije u vezi posla. 


Bik
Danas je veoma dobro raspoloženi zbog uticaja Venere koja aktivira vaše polje komunikacije. Potrudite se da date mnogo više sebe na poslu da bi mogli da pokrenete svoje planove od ranije. 


Blizanci
Vaša privatnost je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete okrenuti sebi. Ovo nije dobar period za takve stvari. Pokušajte da se okrenete drugima posebno partnerskom odnosu. Zdravlje je odlično. 


Rak 
Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja je veoma naklonjena vama u poslovnom smislu.  Nemojte se iznenaditi ako se voljena osoba okrene protiv vas jer ste joj dali previše prostora. Čuvajte se duplih standarda. 


Lav 
U narednih nekoliko dana kasnićete sa svojim obavezama prema poslovnim saradnicima. Nemojte dozvoliti sebi da se drugi poigraju sa vama i vašim emocijama. Pokrenite sebe u dobrom pravcu. 


Devica 
Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja je veoma važna u procesu poslovanja. To je neko ko vas veoma dobro inspiriše i daje vam snagu da idete dalje. Zdravlje je stabilno ali kritično vam je spavanje. 


Vaga 
U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem voljene osobe i njenih poslovnih obaveza. Nemojte dozvoliti da živite život drugih i njihova ubedjenja. Dobro razmislite o svemu. Nije ništa konačno. 


Škorpija
U ovom trenutku sve se može promeniti ali najbolje je da vi razmislite o mogućim emotivnim blokadama koje imate već neko vreme. Voljena osoba ume bude strpljiva ali nekada možete preterarati. 


Strelac
 
Do kraja dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice. Gledajte sebe i svoje potrebe i nemojte dozvoliti da se drugi previse mešaju u vas život. Niko ne živi vas život. 


Jarac 
U ovom periodu ste previše otvoreni prema sebi ali i prema drugima. 
To nije Vaša osobina ali je u ovom periodu itekako ispoljavate. To vas čini nervoznim i napetim. Odložite sve što vas pritiska i budite mudri u vezi posla. 


Vodolija 
Do kraja dana povedite računa o mogućim sukobima sa partnerom i njegovim roditeljima ili članovima porodice. Nije ovo dobar period da započnete neke rasprave koje su trebale da se dese ranije. 


Ribe
Čuvajte se duplih standarda kada su u pitanju prijatelji. Najveći problem koji možete imati su ljudi koji vas ne poštuju i koji vas koriste. Posmatrajte sebe iz boljeg ugla. Zaslužili ste.
 

Komentari (0)
Loading