Žene rođene u ovom znaku važe za NAJŠARMANTNIJE i NAJMOĆNIJE: Među njima su Anđelina, Merilin, Kajli...

Vesti 28.05.2023 22:10 0

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku važe za najšarmantnije i najmoćnije - svoje ciljeve ostvaruju kao od šale i žive svoje snove

Žene rođene u ovom znaku važe za NAJŠARMANTNIJE i NAJMOĆNIJE: Među njima su Anđelina, Merilin, Kajli...

Printscreen/Youtube

Smatra se da su pripadnice ovog znaka vrlo lepe, ljubazne i nežne, ali pre svega jako zabavne, duhovite i avanturističkog duha. One šire pozitivnu energiju i svi ih vide na isti način kao dosta dopadljive osobe, koje mogu da budu veoma uglađene i fine, naročito kada se predstavljaju nekome prvi put.

To je žena rođena u znaku Blizanaca!

Žena Blizanac je izuzetno pametna i ima sposobnost da diskutuje o svakoj temi, bilo da je to – politika, religija, putovanja. Ona je radoznala, podsticajna i provokativna u svakom pogledu pa i kada su ideje u pitanju.

Odlične su u komunikaciji i imaju naglašenu moć ubeđivanja, pa su dobre advokatice, novinarke, profesorke i u svim poslovima koje imaju veze sa medijima, marketingom i prodajom. Misli im brzo lete. Žena u ovom znaku je duhovita, hitra, pamti najsitnije detalje, čak i naizgled beznačajne. Žena Blizanac voli da diskutuje, prikuplja ideje i informacije.

Njen vladar je Merkur - ona je intelektualac i njeni pogledi na svet su originalni i izuzetni. Astrolozi smatraju da se u njima nalaze dve osobe - jedna koja je ambiciozna i druga koja je nežna i autentična.

Neke od žena rođenih u ovom znaku su: Nikol Kidman, Natali Portman, Anđelina Džoli, Merlin Monro, Kajli Minog...

Komentari (0)
Loading