Dnevni horoskop za nedelju, 21. maj: Jarčevi, izmiče vam snaga, Bikovi, budite odlučniji

Vesti 20.05.2023 19:30 0

Evo šta vam zvezd predviđaju za sutra

Dnevni horoskop za nedelju, 21. maj: Jarčevi, izmiče vam snaga, Bikovi, budite odlučniji

Shutterstock

 

Ovan 

Idealan dan da se posvetite svemu tome što ste planirali prošle nedelje posebno u vezi poslovne situacije. Važno je da sa sobom budete u skladu i miru. Niko ne može da zameni vašu unutrašnju stabilnost. 


Bik 
Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca. To vam je velika poslovna podrškćć
a i mogućnost da ostvarite svoje ciljeve od ranije. Ljubavne odluke odložite. 


Blizanci
Mars aktivira vaše polje poslovne komunikacije i saradnje. Bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim prijateljima i njihovim savetima. Problem sa kičmom. 


Rak 
Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog čega bi trebalo da se što više okrenete sebi. Dobro razmislite šta vam je činiti. Nije sve onako kako izgleda. Čuvajte se duplih standarda u vezi posla. 


Lav 
Do kraja ovog meseca budite spremni na kompromis sa voljenom osobom. Nemojte dozvoliti ljudima koji su vam bliski da vas emotivno koriste. Naučite da budete uvek za sebe najbolji. Zdravlje je odlično. 


Devica
Tvrdoglavo branite svoje stavove i sve se negativno odražava na vaše raspoloženje. Situacija je veoma napeta zbog vašeg mišljenja u krugu porodice. Sačekajte nekoliko dana pa tek onda donesite mudru odluku. 


Vaga 
Nedelja je savršen dan da se posvetite svemu onome sto ste zapostavili u odnosu na svoj način života. Budite danas otvoreni za saradnju sa ljudima koje već neko vreme odbijate zbog svoje tvrdoglavosti. 


Škorpija
U narednih nekoliko dana bićete veoma aktivni i raspoloženi za razgovor sa partnerom. To vas jako veseli jer odavno se ne bavite vašim ljubavnim odnosima. Ovo je pravo vreme za takve stvari. 


Strelac
Do kraja dana bićete pod jakim pritiskom roditelja ili članova porodice. Nemojte dozvoliti da se drugi okrenu protiv vas i to zbog vaše potrebe da se posvetite svemu onome što nije potrebno ovog trenutka. 


Jarac
U ovom trenutku sve redom može da se komplikuje ako budete nastavili da se inatite. Ne dozvolite da vas ljubavni odnosi blokiraju za sve druge životne oblasti. Problemi sa spavanjem. 


Vodolija
Tokom dana najbolje je da se okrenete sebi i svojim planovima. Partner vam zamera što ste previše otvoreni i iskreni prema drugima i što u tome pominjete i njegove pozicije u vezi posla. 


Ribe 
Do kraja dana bićete pod velikim uticajem osobe u znaku Vodolije koja je veoma komplikovana kao poslovni saradnik. U svemu tome pokušajte da se dobro organizujete jer potrebno je da gledate svoje emocije i svoje poslovne interese. 
 

Komentari (0)
Loading