Mlad Mesec u Lavu donosi promene: Ovom znaku se život menja iz korena

K.Ć. Vesti 06.02.2023 11:56 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Mlad Mesec u Lavu donosi promene: Ovom znaku se život menja iz korena

unsplash.com

Ovan 

Veoma dobar period za transformaciju i da drugacije posmatrate sebe i svoje želje i potrebe. Mars aktivira vaše polje poslovne saradnje i to je veoma dobar znak za narednih mesec dana. 

Bik 

Danas ste pod uticajem jakih emocija i to je veoma dobro za vas unutrašnji sklad. Partner je divan i posebno zbog vaše potrebe da budete sto bolji jedno prema drugome. Zdravlje je odlično. 

Blizanci

Komunikacija je veoma nestabilna zbog vaše potrebe da budete sebi najvažniji. Kolege sa posla ocekuju mnogo vise od vas, ali vi ste danas veoma skloni da se okrenete prema svojim ciljevima. 

Rak 

Ponedeljak je uvek stresan dan posebno kada imate puno poslovnih prilika koje ne zavise od vas. Do kraja dana povoljne vesti u vezi partnera i njegovog posla. Problemi sa štitnom žlezdom. 

Lav 

Do kraja dana mogući su dodatni troškovi i problemi zbog novca. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška i to zbog vaseg dobrog i korektnog odnosa na poslu. Zdravlje je odlično. 

Devica 

Pokušajte ponovno da se vidite sa ljudima iz svoje prošlosti, na taj način bićete veoma rasterećeni zbog problema u kojima ste upali. Do kraja dana budite spremni na saradnju sa osobom sa kojom ne volite da saradjujete. 

Vaga 

Tokom dana u vezi vaseg odnosa sa partnerom imaćete nekoliko bitnih odluka. Najvažnije je da cete se osećati stabilno i radosno. Na vama je da odlucite o vasoj zajedničkoj buducoj akciji. 

Škorpija 

Do vas je kako ćete razrešiti odnose sa ljudima oko vas. Nemojte se previse oslanjati na druge jer najvise vi možete sebi pomoći. Nikada niko ne moze da uradi umesto vas.

Strelac 

Danas je veoma nestabilan dan jer ćete biti pod uticajem drugih ljudi i njihovih zahteva. Ljubav je veoma teško da vam bude podrska i to vas veoma deprimira i stvara osećaj da zelite da prekinete komunikaciju sa partnerom. 

Jarac 

Veoma ste zadovoljni postignutim rezultatima u vezi posla i saradnje sa osobom u znaku Vage. Ovo je veoma dobar period za ulazak u novu fazu po pitanju zdravlja. Samo treba biti disciplinovan. 

Vodolija 

Tokom današnjeg dana bićete veoma uznemireni zbog sukoba sa osobom u znaku Ovna. Pokušajte da se ne nervirate toliko jer ne zavisi sve od vas. Ljubavna podrška stiže i to vas može oraspoložiti. 

Ribe 

Ovo je idealan period da se dobro raspitate o poslovnoj situaciji koja vam je nametnuta. Nemojte unapred stvarati paniku jer to vam remeti emocije i unutrašnji sklad. 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading