Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 5. JUL: Devicama sledi ozbiljan razgovor u vezi POSLA, Strelčevi će saznati nešto BITNO od partnera

Vesti 04.07.2022 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 5. JUL: Devicama sledi ozbiljan razgovor u vezi POSLA, Strelčevi će saznati nešto BITNO od partnera

Shutterstock

Ovan 

 

Tokom današnjeg dana obratite pažnju na svoje zdravlje posebno na moguće probleme sa alergijama. Mogući sukobi u krugu porodice zbog neslaganja oko pitanja novca. Odnos sa partnerom je stabilan. 

 

Bik 

 

Mesec aktivira sve vaše negativne aspekte pa se danas savetuje da ne donosite nikakve odluke posebno kada je u pitanju novac i poslovna saradnja. Obratite pažnju na moguće probleme sa stomakom. 

 

Blizanci

 

Vaša energija i vaša potreba da komunicirate danas dostiže maksimum. Budite spremni na saradnju posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom. Mogući problemi sa zubima. 

 

Rak 

 

Vaša snaga je  u mogućnosti saradnje sa drugim ljudima jer ste veoma empatični kao osoba. Tokom dana povoljne vesti u vezi jednog putovanja. Budite sebi najbolji prijatelj. 

 

Lav 

 

Do kraja dana moguće je da ćete biti veoma neraspoloženi zbog dešavanja u krugu porodice. Probajte da se koncentrišete jer posle ona strana može da ispašta. Partnerski odnos je stabilan. 

 

Devica 

 

Do kraja ove nedelje imaćete nekoliko zanimljivih razgovora u vezi posla. Budite strpljivi kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Danas nije dan da isterujete pravdu. 

 

Vaga 

 

Vaša snaga leži u vašoj potrebi da dominirate posebno kada je u pitanju partnerski odnos. Do kraja dana obratite pažnju na moguće probleme sa glavoboljom. 

 

Škorpija 

 

Tokom ovog dana je najvažnije da se okrenete sebi i da postavite sebi neka pitanja. Partnerski odnos je stabilan i to vas čini srećnim. Najvažnije je da partner zna da ste mu uvek potpora i podrška. 

 

Strelac 

 

Vaša komunikacija sa ljudima je danas veoma nervozna i napeta jer vi osećate svoju unutrašnju uznemirenost. Budite do kraja otvoreni u odnosu sa partnerom i zahtevajte istinu. 

 

Jarac 

 

Do kraja ove nedelje potrudite se da budete što bolja podrška vašem partneru jer je on ušao u jedan veliki problem što se tiče posla. Obratite pažnju na moguće probleme sa spavanjem. 

 

Vodolija

 

Do kraja dana Mars pokreće sve vaše aspekte koje se tiču nervoze i napetosti. Potrudite se da budete stabilni u odlukama kada je u pitanju poslovna strana naročito saradnja sa inostranstvom. 

 

Ribe 

 

Vaše emocije su danas u porastu i baš osećate blokadu na emotivnom planu. Do kraja dana potrudite se da budete u skladu sa onim što osećate jer od toga zavisi sve ono što vam se dešava nadalje. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading