Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK, 4. JUL: Bikovi, budite malo MUDRI, Lavovi, ljubavna situacija vam se KOMPLIKUJE

Vesti 03.07.2022 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK, 4. JUL: Bikovi, budite malo MUDRI, Lavovi, ljubavna situacija vam se KOMPLIKUJE

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana povoljne vesti iz kruga prijatelja i to u vezi nekih novih poslovnih dogovara. Ljubav je stabilna i to vam je jako važno. Zdravstveno stanje je odlično. 

Bik 

Tvrdoglavo branite svoje stavove i svoje mišljenje u vezi posla i poslovnih pregovora. Mnogo ljudi se meša u vaš odnos sa partnerom. Budite mudri. Samo strpljenje vas može spasiti. 

Blizanci 

Današnji dan je posvećen drugima i to prihvatite, nemojte se nervirati za sve što nije do vas. Budite spremni na razgovor sa sobom. To vam je najvažnije da imate sklad sa sobom i sa onim što želite. 

Rak 

Budite svesni sebe i svoje greške koju ste napravili u odnosu sa partnerom.  Tokom dana imaćete nekoliko prilika da se iznervirate. Ne uzimajte sve lično. Mogući problemi sa stomakom na nervnoj bazi. 

Lav 

Vaša snaga je u stagnaciji i to treba da vas zabrine. Povedite računa o svom unutrašnjem biću i o svom fizičkom zdravlju. Tokom veceri neke lepe vesti iz inostranstva. Ljubavna situacija se komplikuje zbog partnerovog nepoverenja. 

Devica 

Tokom dana su moguće lepe vesti u vezi novog posla kojim treba da se bavite. Ljubavna situacija je stabilna. Što se tiče zdravlja obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom. 

Vaga 

Tokom današnjeg dana obratite pažnju na odnose sa klijentima jer su mogući sukobi. U ovom periodu jako je važno da se izborite za svoje mesto u krugu porodice. Partner vam pruža podršku. Zdravlje je fenomenalno. Osećatei priliv dobre energije. 

Škorpija 

Tokom današnjeg dana imaćete nekoliko susreta koji su veoma neobični. Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ovna iako vam to ne prija. To je u vezi posla i nemojte biti previše subjektivni. Zdravlje je odlično. 

Strelac 

Do kraja ove nedelje imate nekoliko bitnih ugovora i budite spremni da se posvetite svemu tome do kraja. Partnerski odnos je veoma nestabilan, jer mnogo toga vas iscrpljuje. Problemi sa kičmom. 

Jarac 

Tokom današnjeg dana očekujte povoljne vesti koje se odnose na novac i moguće putovanje sa partnerom. Nemojte biti tvrdoglavi u vezi poslovne situacije. Pažnju na probleme sa stomakom i organima za varenje.

Vodolija

Današnji dan je posvećen svemu onome što ima veze sa novcem jer će vas ta tema zaokupirati narednih nekoliko dana. Tokom večeri imaćete zanimljiv poziv od osobe u znaku Lava. Problemi za zubima. 

Ribe 

Vasa energija je preslaba i potrudite se da budete sebi najbitniji. Obratite pažnju na redovan san i na bolju ishranu. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi jednog člana porodice..

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading