Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 29. septembar: Ovaj znak OBAVEZNO mora da IZBEGAVA svađu tokom sutrašnjeg dana, loše će mu uticati na KARIJERU

Vesti 28.09.2022 20:15 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 29. septembar: Ovaj znak OBAVEZNO mora da IZBEGAVA svađu tokom sutrašnjeg dana, loše će mu uticati na KARIJERU

Shuterstock

Ovan 

Mesec aktivira vaše bolje zarade i imaćete manjih problema oko toga. Partner vam je velika podrška i najviše se oslanjate na njega. Potrudite se da budete najbolji prema sebi. 

Bik 

Vasa tvrdoglavost danas vam donosi moguće nove poslovne pobede. Budite fer i priznajte sebi da niste ispali korektni kada su u pitanju odnosi na poslu. Obratite pažnju na ishranu..

Blizanci

Na vama je da donesete veoma važnu odluku u vezi problematičnih porodičnih odnosa. U čitavoj toj priči najvažnije je da ostanete čisti pred sobom ali i pred drugima. 

Rak 

Emotivna situacija se popravlja i vaš odnos sa partnerom dobija novi smisao. Venera pokreće jako lepe trenutke koje možete planirati do kraja dana. Povedite računa o načinu spavanja. 

Lav 

Situacija na poslu nije nimalo sjajna ali vi ćete se  potruditi da sve to rešite na svoj način. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku jarca u vezi poslovnih poduhvata. 

Devica

Situacija u vezi novca se popravlja zahvaljujući uticaju vaših roditelja. Do kraja dana budite spremni na jedno lepo iznenađenje od strane vaših prijatelja. Bićete veoma ponosni na svoje prijatelje. 

Vaga 

Nemojte ulaziti u svađu posebno na planu posla. Osoba u znaku Lava duguje vam izvinjenje zbog loše komunikacije od prošle nedelje. Probajte da napravite detoksikaciju. 

Škorpija

Unesite malo više zadovoljstva u posao kojim se bavite jer od toga vam zavisi generalno život. Bićete prijatno iznenađeni podrškom koju vam pruža osoba u znaku Strelca kada je u pitanju poslovna situacija. 

Strelac 

Bićete pozitivno raspoloženi kada su u pitanju odnosi sa osobom iz inostranstva. U pitanju je veoma dobra poslovna priča koja tek može da se realizuje naredne nedelje. 

Jarac

Na vama je da donesete jednu odluku koja može mnogo da promeni vaš život. Ta odluka menja život i vašeg partnera. Budite spremni na kompromis jer nije sve tako crno kako vi posmatrate. 

Vodolija 

Mesec vam pruža idealnu priču u vezi poslovne saradnje sa osobom u znaku Lava. Vi se pomalo dvoumite u vezi svega toga jer ne želite novi vid poslovne saradnje. Mogući problemi sa zubima. 

Riba 

Vodite računa o svemu onome što pričate na poslu jer kolege neke stvari mogu da zloupotrebe. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi puta. 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading