Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK, 29. avgust: Ovom znaku će TVRDOGLAVOST doći glave, zvezde mu poručuju da se OKRENE SEBI

Vesti 28.08.2022 20:15 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK, 29. avgust: Ovom znaku će TVRDOGLAVOST doći glave, zvezde mu poručuju da se OKRENE SEBI

Shutterstock

Ovan 

Tokom današnjeg dana obratite pažnju na odnose sa voljenom osobom, jer su mogući sukobi iz prošlosti. Zdravstveno se osećate odlično, ali povedite računa o redovnom spavanju. 

Bik 

Ponedeljak je idealan dan da se posvetite sebi i svojim poslovnim obavezama, posebno ako je u pitanju posao sa inostranstvom. Do kraja dana opustite se i ne ulazite u sukobe sa članovima porodice. 

Blizanci

Danas tvrdoglavo branite sve svoje stavove ali vam to ne ide u prilog. Tokom dana iznenadit će vas partnerski odnos jer čete osetiti ljubomoru. Pokušajte da se okrenete sebi i svojim prijateljima. 

Rak 

Danas je dan najbolje da ga prespavate, jer ćete biti preosetljivi na sve što vam drugi budu rekli. Ne projektujte svoje probleme na članove porodice. Obratite pažnju na moguće probleme sa pritiskom. 

Lav

Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vas i vaših stavova. Partner je veoma nestabilan i to vas veoma uznemirava. Do kraja nedelje lepe vesti iz inostranstva u vezi poslovne saradnje. 

Devica 

Vaša emotivna situacija se popravlja u zbog uticaja Merkura. Bićete bolje raspoloženi i imaćete razloga da se radujete još više. Obratite pažnju na probleme sa stomakom. 

Vaga 

Poslovna situacija vas izuzetno nervira ali nije do vas. Probajte da se koncentrišete na ono što radite i da ne slušate druge ljude sa strane. Budite u skladu sa sobom jer su mogući problemi na zbog stresa na poslu. 

Škorpija 

Danas ste preemotivni i to utiče na sve odnose. Probajte da obuzdate svoju energiju naročito kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Osobe u znaku Lava vam je izuzetna podrška na poslu. 

Strelac 

Tokom današnjeg dana obratite pažnju na odnose sa partnerom, jer je moguć sukob koji može da potraje nekoliko dana. Obratite pažnju i na odnose u kući jer vam ukućani zameraju vašu odsutnost. 

Jarac 

Danas se ostvaruje jedna od vaših većih poslovnih ambicija zahvaljujući vašem trudu i radu. Budite ponosni na sebe i ne tražite previše od sebe. Ovo je ipak vaš veliki početak. 

Vodolija 

Do kraja dana lepe vesti od osobe u znaku Ovna u vezi poslovne situacije. Bićete ponosni na sebe i na svoje poslovno umeće. Tokom dana obratite pažnju na moguće probleme sa stomakom na nervnoj bazi. 

Ribe 

Mogući su problemi na relaciji porodica i vi i to najviše zbog nerazumevanja i neusklađenih odnosa. Staviti im do znanja da imate pravo na svoj odmor i na svoj mir. 
 

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)
Loading