Dnevni HOROSKOP za ponedeljak 9. MAJ: Bikovima se malo ljulja pod nogama, a Vagama je danas KOMUNIKACIJA sporna

Vesti 09.05.2022 08:59 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni HOROSKOP za ponedeljak 9. MAJ: Bikovima se malo ljulja pod nogama, a Vagama je danas KOMUNIKACIJA sporna

pixabay

Ovan 

Ovi je novi početak jer se osećate pozitivno i poletno pod uticajem ovog uticaja Venere  koja vam daje dodatnu energiju. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi porodice. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Danas se osećate nestabilno zbog promena na poslovnoj strani. Ljubomora je novi razlog za eventualni sukob u vezi. Pokušajte da se  distancirate emotivno od partnera tokom dana.  Problemi sa kičmom. 

Blizanci

Tokom dana moguć poziv za razgovor sa osobom u znaku Lava. U pitanju je poslovna obaveza koju niste odradili do kraja. Porodica vam je velika podrška u vezi bračnih sukoba. Prehlada. 

Rak 

Tvrdoglavo ćete braniti svoje mišljenje jer znate da ste u pravu. To se odnosi na posao i sve što se dešava u vezi posla. Zdravlje je odlično samo obratite pažnju na ishranu do kraja dana. 

Lav 

Tokom današnjeg dana očekuje vas velika podrška od osobe u znaku Ovna, posebno u vezi posla i novog poslovnog projekta. Moguća saradnja sa ljudima iz inostranstva. Ljubavna situacija je stabilna. Glavobolja. 

Devica 

Ljubav je stabilna ali imate mnogo obaveza i to vam partner zamera. Pokušajte da budete što bolji u odnosu sa partnerom. Porodica vas opterecuje svojim željama. Zdravlje je odlično. 

Vaga 

Tokom dana mogući problemi u komunikaciji sa partnerom. Do kraja dana imaćete jedan povod za sukob sa njim. Budite spremni na saradnju iako vam nije do toga.  Novac stize iz inostranstva. Problemi sa kolenima. 

Škorpija 

Tvrdoglavo ćete braniti svoje mišljenje jer znate da ste u pravu. Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa partnerom. Posle tih razgovora se osećate emotivno iscrpljeno. Budite spremni na kompromis. 

Strelac 

Danas je veoma važno da budete u skladu sa sobom i svojim potrebama. Naučite da budete najbolji sebi. Ne donosite nagle ljubavne odluke.  Zdravlje je odlično. 

Jarac 

Vaša komunikacija je danas veoma naglašena i to da okolinom koja vas jako ceni i podržava. Obratite pažnju na ishranu jer su mogući manji stomačni problemi. Čuvajte se ljudi koji vam laskaju. 

Vodolija 

Budite spremni na saradnju sa svima iako se ne slažete sa njima. Posvetite se sebi u vezi privatnih obaveza jer na taj način pokrećete sebe. Porodica vam je velika podrška. Nervna napetost zbog posla. 

Ribe 

Do kraja dana mogući pozivi iz inostranstva u vezi posla. Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna podrška. Ljubavna priča je veoma nestabilna. Partner vam je velika prepreka tokom dana. Zdravstveno se osećate promenljivom jer imate problema sa spavanjem. 

Komentari (0)
Loading