Dnevni horoskop za UTORAK, 29. MART: Blizanci obratite pažnju na spavanje, Lavovi morate se EMOTIVNO stabilizovati

Vesti 29.03.2022 07:59 0

Saznajte da li su vam danas naklonjene zvezde

Dnevni horoskop za UTORAK, 29. MART: Blizanci obratite pažnju na spavanje, Lavovi morate se EMOTIVNO stabilizovati

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca koji vam duguju. Trenutno partner prolazi kroz veoma nervozan period i to loše utiče na vaš odnos. Zdravstveno stanje je standardno. 

Bik 

Danas ste opterećeni drugim ljudima iz kruga porodice ali to ne sme da utiče na posao. Potrudite se da budete što bolje i koncentrisani upravo zbog poslovnih obaveza. Zdravlje je pod uticajem napetosti. 

Blizanci

Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa partnerom. Od vas od traži neke nemoguće stvari i to će vas veoma opteretiti. Zdravstveno stanje je odlično, ali povedite računa o spavanju. 

Rak 

Mogući problemi sa kičmom i to ce vas opteretiti malo više. Ako imate mogućnosti, ostanite kuci i odmarajte danas. Podrška stiže od osobe u znaku Ovna na poslovnom planu. Ljubavna situacija je stabilna. 

Lav 

Što se tiče posla i poslovnih obaveza nećete moći mnogo da se time pozabavite. Bićete preopterećeni drugim ljudima oko sebe. Osoba u znaku Ovna vam crpi energiju. Probajte danas da se emotivno stabilizujete. 

Devica 

Vaša situacija na poslu je veoma iscrpljujuća. Potrudite se da budete sebi najbitniji i da se posvetite svom poslu i svojim zadacima. Do kraja dana partnerski odnos ulazi u dobar aspekt jer ćete imati iznenađujuće dobre vesti od strane partnera. 

Vaga 

Ovo je idealan dan da se posvetite svemu onome što niste stigli da završite u vezi posla. Mogući su problemi sa novcem tako da dobro isplanirajte sve ono što se tiče novca i finansija. Zdravstveno stanje je nepromenljivo.

Škorpija 

U ovom periodu je jako važno da se oslonite na sebe posebno kada je u pitanju poslovna situacija. Od vas se očekuje mnogo toga. Partnerski odnos je došao do tačke stagnacije i obratite malo više pažnje na način komunikaciji. 

Strelac 

Vaša sloboda je nešto što je najvažnije u vašem životu i tokom dana ćete imati osećaj kao da vas neko pritiska i guši tu vašu slobodu. Porodična situacija vas opterećuje već neko vreme i danas imate jako bitan razgovor.

Jarac 

Vaše ambicije su jako velike a danas je povoljan dan da o tome porazgovarate sa poslovnim saradnicima. Do kraja dana povoljne vesti od strane partnera u vezi budućeg putovanja. Situacija sa zdravljem je odlična. 

Vodolija 

Potrudite se da budete dobar slušalac jer ste jako važni jednoj osobi u vašoj okolini. Jedan član porodice vas opterećuje svojim problemima. Odnos sa partnerom je na dobrom putu i zahvaljujući vama popravili ste odnose.

Ribe 

Vaša snaga je u vašim emocijama i danas ćete to osetiti u odnosu sa partnerom. On će biti zahvalan za sve ono što mu budete pružili. Obratite pažnju na moguće probleme sa spavanjem.

Komentari (0)
Loading