Ako postoji doručak kom nije lako odoleti, onda je to sigurno varijanta sa jajima i slaninom. Ukoliko volite kaloričnije obroke, predlažemo vam da probate ovaj interesantan način pripremanja.

Imgur
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja
SASTOJCI:
- 4 jaja
- 1/4 šolje seckane slanine
- 1/4 šolje parmezana
-1/4 šolje seckanog vašca
- So
- Biber
PRIPREMA:

Imgur
Za svako jaje pripremite posudice. Odvojite žumance od belanceta i sipajte ga u posudu. Belanca umutite mikserom u čvrst sneg, a potom dodajte seckanu isprženu slaninu, rendani parmezan i vlašac.
Pomešajte sve kuhinjskom špatulom, a zatim rapodelite meru na četiri „oblačića” koje ćete sipati na pleh na koji ste prethodno stavili pek papir. Potom u svaki oblačić sipajte po jedno žumance i začinite po želji.
Oblačiće pecite u dobro zagrejanoj rerni na 250 stepeni oko 2-3 minuta.