Ako postoji doručak kom nije lako odoleti, onda je to sigurno varijanta sa jajima i slaninom. Ukoliko volite kaloričnije obroke, predlažemo vam da probate ovaj interesantan način pripremanja.

Imgur
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
SASTOJCI:
- 4 jaja
- 1/4 šolje seckane slanine
- 1/4 šolje parmezana
-1/4 šolje seckanog vašca
- So
- Biber
PRIPREMA:

Imgur
Za svako jaje pripremite posudice. Odvojite žumance od belanceta i sipajte ga u posudu. Belanca umutite mikserom u čvrst sneg, a potom dodajte seckanu isprženu slaninu, rendani parmezan i vlašac.
Pomešajte sve kuhinjskom špatulom, a zatim rapodelite meru na četiri „oblačića” koje ćete sipati na pleh na koji ste prethodno stavili pek papir. Potom u svaki oblačić sipajte po jedno žumance i začinite po želji.
Oblačiće pecite u dobro zagrejanoj rerni na 250 stepeni oko 2-3 minuta.
