21:01 Dom i saveti "Tajni sastojak" koji domaćice koriste, a retko ko ga zna: Kako ofarbati jaja u baš svaku boju koju poželite, njima uspe jer ne preskaču jedan korak
20:08 Dom i saveti U koje boje nikako ne valja farbati jaja za Uskrs? Niko ne misli na ovo, a nemate pojma koliko je važno
10:45 Dom i saveti Kad kuvate jaja, dodajte u vodu 1 sastojak: Tada neće popucati i oljuštiće se bez problema!
16:23 Dom i saveti Jaja ne smeju da stoje na ovom mestu u frižideru: Svi su iznenađeni razlogom koji je naveo stručnjak
12:03 Dom i saveti Samo su ovakva jaja najukusnija: Mnogi zaboravljaju na ovu namirnicu, a vrsne kuvarice je obavezno dodaju
16:05 Lepota i Moda Štikle od jaja – nova modna senzacija ili neslana šala? Kako li se hoda u ovome, šta ako vas neko slučajno nagazi?
11:20 Dom i saveti Nikada ne ostavljajte JAJA na OVOM MESTU u FRIŽIDERU: Ovo vam bukvalno nikad ne bi palo na pamet!
07:48 Zdravlje Svaki dan sam za doručak jela tri jaja: Evo šta se desilo sa mojim zdravljem, bila sam zapanjena!
20:01 Zdravlje Tokom posta ova namirnica je idealna zamena za jaja: Nikome u Srbiji ne bi palo na pamet da je ovako iskoristi, svi je odmah bace
15:12 Zdravlje Da li su jaja zdrava ili ne? Doktor pojeo više od 700 komada za mesec dana, "što se desilo sa mojim telom je neverojatno"
08:11 Dom i saveti Ispržite savršeno jaje na oko: Uz dodatak 1 sastojka, neće biti ni živo, ni tvrdo, niti će se raspasti!
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 15. april: Ovnovi, iskoristite dan da rešite sve zaostale obaveze, Vage, uživajte u ljubavi
19:01 Lepota i Moda I pretprošle, i prošle, ali i ove... ponovo su u modi setovi i to baš ovako šareni: Žene u Srbiji znaju šta je u trendu, već ih nose po ulicama — preduhitrile i slavne brendove
17:17 Porodica Odmah je poželela da pobegne: Prestravio je prizor koji je zatekla kad je prvi put ušla u stan novog dečka
16:51 Lepota i Moda Žene tvrde da je čudesno za suvu kožu: Popularan eliksir mladosti možete kupiti za 400 dinara u svakoj prodavnici