08:42 Dom i saveti Neobično ali provereno: Ubacite jednu sitnicu u šerpu dok kuvate jaja, biće savršena - potvrdili kuvari!
20:56 Dom i saveti Ne bacajte ljuske od jaja: Imaju fantastičnu primenu, potreban je samo 1 svakodnevni sastojak
10:50 Zdravlje Svaki dan sam za doručak jela tri jaja: Evo šta se desilo sa mojim zdravljem, bila sam zapanjena!
08:00 Dom i saveti Nemojte je prosipati! Fenomenalan način da u svom domaćinstvu upotrebite vodu u kojoj se kuvaju jaja
18:59 Dom i saveti Nikada ne ostavljajte jaja na ovom mestu u frižideru: Ovo vam bukvalno nikad ne bi palo na pamet!
17:31 Dom i saveti NAJJEFTIJA VEČERA OD 4 SASTOJKA Ovaj specijaltet iz Jugoslavije svi su tamanili u slasti
22:11 Dom i saveti Evo kada ne smete da ih jedete: Da li znate šta je crvena tačka u jajetu i zašto nastaje?
12:50 Dom i saveti Nikako ne bacajte vodu u kojoj su se kuvala JAJA: Pravo su BLAGO za nešto što sigurno imate u KUĆI
22:00 Dom i saveti Mnogi nisu verovali, pa su napravili HAOS: Ovu namirnicu ni slučajno ne podgrevajte u mikrotalasnoj
18:00 Dom i saveti Ove DVE namirnice NE JEDITE za doručak: Pogledajte samo kakve POSLEDICE ostavljaju, odmah ćete ih izbaciti iz FRIŽIDERA
14:30 Dom i saveti Jaja nikako ne treba da držite u vratima FRIŽIDERA: TRIK za koji svi moraju da znaju, ova temeratura je bitna!
09:25 Dom i saveti Najbolji DORUČAK za mršavljenje: Doktor tvrdi da je caka je samo u JEDNOJ namirnici!
17:37 Dom i saveti Darivanje prema Feng Šui principu: Svaki član porodice i društva ima svoju boju, najbliži dobijaju specijalne poklone!
17:04 Lepota i Moda Ti dosadni mitiseri: Recite im zbogom jednom zauvek, ovi saveti će definitivno sprečiti da se ponovo vrate
16:47 Horoskop Dolazi njihovo vreme: Ako u datumu rođenja imate ovaj broj, u 2024. godini vas čeka ludačka sreća
16:35 Lepota i Moda Recite zbogom tamnim kolutovima: Uz pomoć korektora do krupnih očiju i zanosnog pogleda
16:11 Lepota i Moda Savršen zimski autfit: Princeza Šarlin u čizmama koje su vodeći model sezone i crvenom kaputu zasenila sve prisutne
15:47 Poznati Selena Gomez opet zaljubljena: Srce pevačice osvojio najbolji prijatelj njenog bivšeg, fanovi zabrinuti jer ne pazi na sebe