Sastojci:
par kriški bajatog hleb
dva jaja
100 g sira
100 g šunke
par listova kulena
tri kisela krastavčića
200 ml jogurta
50 ml mleka (po potrebi)
dve kašike maslinovog ulja
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Priprema:
Hleb iseći na kriške, a šunku, krastavčiće i kulen na sitne kockice. U činiju izgnječiti sir, dodati jaja, kašika ulja i jogurt. Sve izjednačiti i preliti preko hleba.
Po želji možete dodati malo i rendanog kačkavalja i peći na 220 C.
BONUS VIDEO