Sastojci:
- 4 kobasice
- 4 kriške slanine
- 114 grama šampinjona presečenih na pola ili na četvrtine ako su veliki
- 16 čeri paradajza, presečenih na pola
- 2 čena belog luka, sitno iseckana
- 1 kašičica maslinovog ulja
- so i biber
- 4 velika jaja
- 8 kašičica peršuna ravnog lista, seckanih
- Tost, za serviranje
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Priprema
Zagrejte rernu na 205°C. Na velikom plehu sa obodom, pecite kobasice i slaninu, 15 minuta.
U velikoj posudi pomešajte pečurke, paradajz i beli luk sa uljem i prstohvatom soli i bibera. Dodajte u pleh za pečenje i pecite 10 minuta.
Napravite prostor između povrća i razbijte po 1 jaje u svaki prostor. Zatim, vratite u rernu i pecite dok se meso ne skuva i belanca ne postanu neprozirna, još 8 do 10 minuta. Pospite peršunom i po želji poslužite uz tost.
NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!
BONUS VIDEO