Sastojci:
- 4 kobasice
- 4 kriške slanine
- 114 grama šampinjona presečenih na pola ili na četvrtine ako su veliki
- 16 čeri paradajza, presečenih na pola
- 2 čena belog luka, sitno iseckana
- 1 kašičica maslinovog ulja
- so i biber
- 4 velika jaja
- 8 kašičica peršuna ravnog lista, seckanih
- Tost, za serviranje
Priprema
Zagrejte rernu na 205°C. Na velikom plehu sa obodom, pecite kobasice i slaninu, 15 minuta.
U velikoj posudi pomešajte pečurke, paradajz i beli luk sa uljem i prstohvatom soli i bibera. Dodajte u pleh za pečenje i pecite 10 minuta.
Napravite prostor između povrća i razbijte po 1 jaje u svaki prostor. Zatim, vratite u rernu i pecite dok se meso ne skuva i belanca ne postanu neprozirna, još 8 do 10 minuta. Pospite peršunom i po želji poslužite uz tost.
NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!
BONUS VIDEO