Pite sa sirom na razne načine idealan su izbor za doručak, ali ako imate manjak vremena, kao odlična zamena mogu da posluže i pituljice koje ćete ispržiti u tiganju.
Recept za ovo jelo koristile su i naše bake, a kao glavnu prednost su navodile što se spremna mnogo brže nego klasična gibanica.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče
Za samo desetak minuta na stolu će se naći neodoljive pituljice, mirisne i ukusne koje uz jogurt ili mleko čine savršen obrok za početak novog dana.
Sastojci:
- 500 gr tankih kora za pitu
- 250 gr punomasnog kravljeg sira
- 2 jaja
- kašika ulja
- 1 dl ulja za prženje
Priprema:
Umutite jaja sa sirom u penastu masu. Dodajte kašiku ulja. Kore za pitu presecite po dužini na pola i filujte ih. Premažite svaku koru celom dužinom filom od sira, savijte krajeve da fil ne curi i smotajte kao rolnicu.