Sastojci:
- 5 jaja
- 15 kolutova ljute kobasice
- so, biber
- list peršuna
Priprema:
1. Kobasicu iseći na kolutove.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
3. Na dobro ugrejanom tiganju tostirati kobasice, koliko da otpuste masnoću i lagano se prepeku. Izvaditi ih i ostaviti na toplom.
4. Na istu masnoću ravnomerno izliti jaja i sačekati da se formira penasta ali dovoljno čvrsta podloga (2 minuta), pa isključiti ringlu.
5. Pažljivo okrenuti kajganu na drugu stranu, dodati kolutove kobasice i sačekati 20-30 sekundi da se kajgana fino zapeče sa donje strane.
6. Posuti seckanim peršunovim listom i poslužiti toplo.