Doručak koji ćete zavoleti: Kajgana sa kobasicama, uvek ćete joj se vraćati

Lana Vidović Vesti 19.09.2022 09:00 0

Kajgana sa kobasicama je restoranski doručak. Ljutkaste kobasice su dobitna kombinacija sa jajima. Daće vam mnogo energije i uživaćete u doručku

Doručak koji ćete zavoleti: Kajgana sa kobasicama, uvek ćete joj se vraćati

Shutterstock

 

Sastojci:

  • 5 jaja
  • 15 kolutova ljute kobasice
  • so, biber
  • list peršuna

Priprema:

1. Kobasicu iseći na kolutove. 

SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

img

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

img

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

img

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

2. Jaja blago umutiti, začiniti i još jednom lagano promešati.
3. Na dobro ugrejanom tiganju tostirati kobasice, koliko da otpuste masnoću i lagano se prepeku. Izvaditi ih i ostaviti na toplom.
4. Na istu masnoću ravnomerno izliti jaja i sačekati da se formira penasta ali dovoljno čvrsta podloga (2 minuta), pa isključiti ringlu.
5. Pažljivo okrenuti kajganu na drugu stranu, dodati kolutove kobasice i sačekati 20-30 sekundi da se kajgana fino zapeče sa donje strane.
6. Posuti seckanim peršunovim listom i poslužiti toplo.
Komentari (0)