Sastojci
- pola glavice kupusa,
- šargarepa,
- 100 ml soka od paradajza,
- voda,
- so,
- brašno,
- aleva paprika
Priprema
Pola glavice kupusa iseći na rebarca, dodati sitno seckanu šargarepu, posoliti i preliti vodom i kuvati oko 40 minuta ili dok kupus ne omekša.
Pred kraj kuvanja sipati sok od paradajza.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike
Kada provri u manjoj šoljici sipati kašiku brašna, malo aleve paprike i razmutiti u malo vode pa uz neprestano mešanje sipati u kupus.
Držati na ringli još par minuta.
Prijtano!