Sastojci:
3 jajeta
1 tunjevina
malo praziluka
maslinovo ulje
začini po ukusu

Shutterstock
Priprema:
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

BAKLAVA ČIZKEJK Fenomenalna poslastica od koje će vam poći voda na usta, za sve prilike

NEODOLJIVI KOLAČ SA PISTAĆIMA Osvežavajući desert kao osmišljen za proleće, bićete oduševljeni

AJMOKAC SA SPANAĆEM I PILETINOM Rapsodija ukusa u svakom zalogaju, za ručak koji se pamti
Tunjevinu ocedite i izgnječite malo viljuškom. Jaja umutite u posebnoj činiji. Dodajte tunjevinu, seckan praziluk i začine po želji. Zagrejte ulje na tiganju pa izlijte smesu. Pržite par minuta i servirajte.
BONUS VIDEO
zora
13.09.2022 17:39Tunj i jaja zajedno? Nikad ni cula ni videla. Jaja su obrok za sebe kao i tunjevina.