Sjajan trik sa vlažnim maramicama: Iznenadićete se što ovo niste uradili ranije!

K.Ć. Vesti 04.05.2022 12:10 0

Imate li vlažne maramice kod kuće? Od danas počnite da ih dodajete u svoj veš, efekti su iznenađujući, a ovaj pametni patent štedi mnogo novca i živaca!

Sjajan trik sa vlažnim maramicama: Iznenadićete se što ovo niste uradili ranije!

Shutterstock

Ako imate kućnog ljubimca kod kuće, svideće vam se ovaj način čišćenja veša. Ništa ne kvari dobro raspoloženje kao dlake zalepljene za sveže opranu odeću . Praktično svi koji imaju krznenog prijatelja vrlo dobro znaju ovaj problem. Možete oprati stvari milion puta, a nakon pranja i dalje svuda nalazite dlačice. Ispostavilo se da ne morate ulagati u posebne proizvode za pranje ili kupiti skupu mašinu za pranje veša sa funkcijom namenjenom vlasnicima kućnih ljubimaca. Neverovatno je koliko briljantne mogu učiniti najjednostavnije stvari !

Ispostavilo se da je rešenje vrlo jednostavno - samo dodajte nekoliko vlažnih maramica u svaki ciklus pranja.

Maramice će raditi kao popularni hvatač dlaka, ali su sigurnije za vašu odeću. Njihova površina savršeno privlači ne samo kosu i dlačice, već i čestice prljavštine.

Samo zapamtite da ne koristite tzv razgradive maramice. Bilo koja druga vlažna maramica - na primer za bebe - biće savršena. Najbolje je dodati 2-3 komada u bubanj mašine za pranje veša. 

Komentari (0)
Loading