Skoro pa otporne i na makaze: Trik koji najlonkama daje supermoć, više se neće cepati tako lako

Nedeljko Tišanović Vesti 11.09.2024 15:19 0

Isprobaje ovaj trik!

Shutterstock/Pixel-Shot

Shutterstock/Pixel-Shot

Kada god želite da ispoštujete neku priliku, a nosite garderobu koja "dozvoljava" najlon čarape, sigurni smo da ih uvek birate kako biste upotpunili vaš izgled.

Međutim, jedan od najvećih problema koji se javlja je to da su one često osetljive, pa se mogu pocepati, oštetiti i tako nam zadati glavobolje. 

Iako su najlonke odličan komad kada dođu jesenji dani, ista muka muči sve žene, a to je već pomenuta jako osetljiva struktura sklona lakim i brzim oštećenjima. 

Međutim, sada se na TikToku pojavio snimak gde jedna korisnica pokazuje kako možete produžiti životni vek svojih najlon čarapa. 

Sve što je potrebno jeste da tek otpakovane čarape potopite u vodu, zatim ih odložite u kesicu pa u zamrzivač i ostavite da odstoje 24h. Nakon toga izvadite čarape iz zamrzivača, pažljivo ih odledite na mlazu vode i videćete rezultate koji su neverovatni. 

 

@tsagana24 Moms of girls, this is especially important before school and this way you will save a lot of money👍👍👍 #momlife #momhacks #tight #lifehack ♬ Theme from "I Dream of Jeannie" - TV Sounds Unlimited

 

 

Bonus video: 

 

Komentari (0)
Loading