Urnebesna reakcija princeze Šarlot pokorila mreže: Vilijam i Kejt se poljubili pred ćerkom, a njena grimasa je hit

Tatjana Badarević Vesti 11.09.2024 16:34 0

Reakcija princeze Šarlot postala je hit na društvenim mrežama.

Will WARR / AFP / Profimedia

Will WARR / AFP / Profimedia

 

Princeza od Velsa, Kejt Midlton (42), ovih dana otkrila je da je završila s tretmanima hemoterapije. U dirljivom videu koji je podelila na zvaničnom Instagram profilu pokazala je kako se njena porodica snalazila u tim teškim vremenima. Istakla je da je 9 meseci lečenja bilo izrazito teško za nju, ali i za njenu porodicu te da je njeno stanje podsetilo Vilijama i nju na važne stvari u životu koje često svi uzimaju zdravo za gotovo.

Ono što su obožavatelji primetili bio je trenutak kada je princ Vilijam išao da poljubi suprugu na plaži. Njihova 9-godišnja kći, princeza Šarlot, ukrala je pažnju većine jer se na njenom licu moglo iščitati šta misli o poljupcima svojih roditelja u javnosti. 

 

 

Na X-u (bivšem Tviteru) ne prestaju da se zbijaju šale na račun devojčice. 

"Tako sva deca izgledaju kad vide da im se starci ljube", "Ma pogledajte lice princeze Šarlot", "Presmešna je", komentarisali su. Video je nastao u Norfolku, gde je porodica provela deo letnjih praznika. Kejt se potpuno posvetila oporavku i posao stavila sa strane.

 

 

"Život kakav poznajete može se promeniti u trenu i morali smo pronaći način da prebrodimo olujne vode i nepoznati put. Rak je složen, zastrašujuć i nepredvidiv za sve, a posebno za one koji su vam najbliži. Suočava vas s vlastitim ranjivostima na način na koji ih nikada pre niste razmatrali, a time daje i novu perspektivu svemu. Ovo vreme je podsetilo Vilijama i mene da budemo zahvalni za jednostavne, ali važne stvari u životu. Jednostavno voleti i biti voljen", zaključila je.

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading