Venčali se posle mesec dana poznanstva: Slavna glumica otkriva tajnu uspešnog braka od 40 godina, "ključ je u sobi"

Slobodanka Ćorić Vesti 26.07.2024 14:25 0

Midler je ranije govorila da veruje da njen brak funkcioniše tako dobro jer jedno drugom uvek daju prostor

Bette Midler

Profimedia

Glumica Bet Midler, poznata po ulogama u filmovima "Hokus pokus" i "Klub prvih žena", udala se za glumca Martina von Haselberga 1984. godine. U intervjuu za Entertainment Tonight, otkrila je šta smatra tajnom uspešnog braka.

Ona i Martin od početka ne spavaju u istim sobama, što smatra korisnim za dugovečnost braka. "Moj muž hrče", objasnila je.

Bette Midler

Profimedia

 

 

Davanje prostora jedno drugom

Midler je ranije govorila da veruje da njen brak funkcioniše tako dobro jer jedno drugom uvek daju prostor. "Mislim da je tajna u tome što jedno drugom dajemo puno prostora, a ne da se stalno gledamo u lice", rekla je 2014. godine. Smatra da su slušanje i spremnost na kompromis takođe važni faktori u braku.

Par se venčao u Las Vegasu nakon što su se poznavali šest nedelja. Bete je Martina zaprosila i tu odluku je nazvala impulsivnom. Nakon što je Martin pristao, otišli su u Las Vegas, gde ih je venčao imitator Elvisa.

Neverojatna vožnja i pohvale

Takođe je rekla za ET da je njihov brak "neverovatna vožnja" i da je začuđena što su ostali zajedno toliko dugo. Oni imaju ćerku Sofi von Haselberg, rođenu 1986. godine. Bete je jednom prilikom Sofi nazvala svojim najvećim postignućem i pohvalila supruga.

"Moj muž je verovatno najbolji otac ikada. Fantastičan je. Naučio je Sofi da kuva, poučavao je strane jezike...", otkrila je.

Bette Midler

Profimedia

 

Kontroverzne izjave

Komentari (0)
Loading