Na ovaj način iskorisite preostala USKRŠNJA jaja: Ne bacajte ih, već iskoristite na dijetu koja PROVERENO topi kilograme!

Milica Ognjenović Vesti 18.04.2023 14:30 0

Sada je pravo vreme za dijetu

Na ovaj način iskorisite preostala USKRŠNJA jaja: Ne bacajte ih, već iskoristite na dijetu koja PROVERENO topi kilograme!

Shutterstock/editor

Svi već dobro znamo da jaja sadrže veliki broj proteina, vitamina i minerala, koji su potrebni za organizam. Sada kada je Uskrs prošao, vrlo je moguće da vam je ostalo višak farbanih jaja, a mi vam predlažemo da ih iskoristite na nabolji mogući način. 

Ako želite da se oslobodite viška kilograma, ova dijeta sa jajima je sada idealna za vas.

SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

img

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

img

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja

img

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

Traje 15 dana, jelovnik se ponavlja na pet dana, a s obzirom na to da se ubraja u restriktivne preporučuje se da posle svakih pet dana budete bar dva dana bez dijete, ali da jedete umereno, a da dva dana kasnije dijetu nastavite.

Na ovaj način iskorisite preostala USKRŠNJA jaja: Ne bacajte ih, već iskoristite na dijetu koja PROVERENO topi kilograme!

Shutterstock

 

Oni koji su je probali, u zavisnosti od godina i navika, tvrde da se gubi od tri do pet kilograma.

Doručak je isti svakog dana: pomorandža, dvopek, šolja čaja ili kafa bez šećera

Prvi dan

Ručak: pomorandža, kuvano jaje, čaša kiselog mleka
Večera: dva paradajza, dva kuvana jajeta, pola glavice zelene salate

Drugi dan

Ručak: pomorandža, kuvano jaje, čaša kiselog mleka, šolja čaja ili kafe
Večera: 125 g barene junetine, paradajz, pomorandža, dvopek

Treći dan

Ručak: pomorandža, kuvano jaje, kiselo mleko, glavica zelene salate
Večera: 125 g barene junetine, paradajz, pomorandža, šolja kafe ili čaja

Četvri dan

Ručak: 125 g mladog sira, pomorandža, dvopek
Večera: 125 g barene junetine, dva paradajza, jabuka, dvopek

Peti dan

Ručak: 200 g barene piletine, paradajz, dvopek

Večera: 500 g barenog povrća (šargarepa, karfiol), jaje

 

 

 

 

Komentari (0)