Ovo mesto u kući je pravo lego PRILJAVŠTINE: Svi zaborave da ga čiste a OVO je najbolji način za to

Vesti 18.04.2023 10:30 0

Obavezno očisitite ovaj deo kreveta jer je pravo leglo grinja

Čišćenje

Shutterstock

Definitivno nikada neće doći kraj TikTok savetima. Iako neke treba dobro ispitati, postoje i vrlo korisni koje treba odmah primeniti. 

Jedna je korisnica otkrila da skoro polovina osoba ne zna da uzglavlje treba redovno da se čisti, a da čak 43 odsto osoba pušta da se prašina nakupi.

Otkrila je nekoliko saveta kako da očistite uzglavlje kreveta. Ona savetuje da prvo uklonite prašinu, pre nego što je obrišete razređenim deterdžentom za tkanine i poprskate sprejom za čišćenje.

 

@cleanwithabbi AD - Headboard clean with Time4Sleep 🧼 🛏 @time4sleepuk on Instagram #fyp #cleantok #cleaningtiktok #cleanwithabbi ♬ BED - Joel Corry & RAYE & David Guetta

 

Kako bi vaš krevet izgledao kao nov, osnivač i direktor firme “Time4Sleep” Džonatan Voren udružio se sa stručnjakom za antimikrobne lekove u firmi Addmaster, Polom Morisom, kako bi podelio još nekoliko sjajnih saveta o tome kako pravilno da očistite uzglavlje.

- Tkanina na tapaciranim uzglavljima nudi idealne uslove za nekoliko vrsta kožnih bakterija koje razgrađuju znoj na telu. Svesni smo bakterija koje se nalaze na posteljini, no kako podaci pokazuju da jednu od tri osobe nikada nije očistila uzglavlje, to bi mogao biti mnogo veći izvor bakterija nego što mislimo – objasnio je Pol.

Dodao je da je pre nego što započnete s čišćenjem uzglavlja od vitalne je važnosti da znate od koje je tkanine izrađeno, te koji se proizvodi i alati mogu koristiti na površini. Korišćenje usisavača takođe je odličan prvi korak za čišćenje uzglavlja bez obzira na tkaninu i najbolji je alat za skupljanje prašine, bakterija i prljavštine.

 

Komentari (0)
Loading