16:41 Zdravlje Prečudna, ali efikasna dijeta: Zovu je "3 kašike", ovu ishranu primenjivala i Koko Šanel
15:21 Zdravlje Evo kako je došla do "linije" kojoj se svi dive: Ovo je dijeta Tamare Kalinić s kojom se prepolovila, pa danas važi za najzgodniju ženu na svetu
14:30 Ispovesti „Ne preterujte s proteinima, mokrila sam krv“: Devojka je zbog popularne dijete završila u bolnici!
10:26 Zdravlje Sama sebi "probušila kašiku", napravila jelovnik i prepolovila se: Kako je Tanja Savić svoju liniju dovela do savršenstva, evo šta jede
21:27 Zdravlje Za 10 dana izgubila 12 kilograma uz ovaj režim ishrane: Milica Pavlović se prepolovila, tajna je u jednoj namirnici
11:00 Zdravlje Izračunajte idealnu težinu: Precizna formula otkriva koliko kilograma treba da imate u odnosu na visinu i godine
17:00 Zdravlje Želite vitku liniju do leta? Nutricionista preporučuje 3 jeftine narminice koje tope kilograme
18:52 Lepota i Moda Zbog ovoga je vitka u 56. godini: Dženifer Aniston poštuje pravilo 80 prema 20 koje joj pomaže da izgleda fantastično
14:45 Dom i saveti Svaki dan sam u kafu stavljala kašičicu ovog začina: Za mesec dana ušla sam u farmerke iz srednje škole
20:59 Zdravlje Godinama se borila sa "viškom", pa spala ispod 50 kilograma: Kako je Goca Tržan smršala, evo i kako održava vitku liniju
12:22 Dom i saveti Sa 40 godina izgledaju kao da imaju 25: Ove žene se nikad ne goje, povrće seku u listove, a 1 namirnicu nikad ne jedu
22:00 Horoskop Snovi se ostvaruju: Nedelja, 23. mart je stvorena za 2 horoskopska znaka, konačno je vreme za dobre stvari
21:33 Lepota i Moda Najbolji komplet ikada: Bukvalno ne izlazi iz mode, preudoban, mekan i idealan kada ne znate šta da obučete
21:01 Dom i saveti Sirće ne radi posao: Ovo sredstvo mnogo bolje čisti tuš i ne oštećuje ga, a pravi se od proizvoda koji svi imamo u kuhinji
20:32 Poznati Osvojila svet plavim očima: Nekad slatka devojčica, a danas čuvena glumica na pragu šeste decenije, znate li ko je?
19:57 Porodica Garancija za dug život? Majke koje su rodile decu nakon ove godine su dugovečnije i zdravije, tvrde naučnici
19:30 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 23. mart: Strelci zrače optimizmom, Vodolije čeka neobičan susret