20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
16:20 Ispovesti Imala sam 168 kg i momci nisu hteli da izlaze sa mnom: Smršala sam 82 kg i sada ja njih odbijam, evo kako sam uspela
17:33 Zdravlje Kardiolog otkrio šta jede svakog dana: Dnevni jelovnik doktora za srce postao hit na internetu!
11:36 Poznati Rasel Krou se istopio! Smršao je 26 kilograma za tri meseca, izbacio je jednu lošu naviku i svaki dan radi istu stvar!
13:10 Poznati Šok transformacija Sidni Svini: 14 kilograma nestalo za manje od dva meseca – otkriva kako joj je uspelo
14:25 Ispovesti Zajedno su skinuli 85 kilograma i to bez mnogo muke: Iz ishrane su izbacili samo ovo, sada izgledaju kao manekeni
12:57 Zdravlje Zahvaljujući ovim trikovima, Ana godinama ima 52 kilograma: Svako veče pre spavanja uradi jednu stvar, tako održava savršenu liniju
09:46 Poznati Rasel Krou se istopio! Smršao je 26 kilograma za tri meseca, izbacio je jednu lošu naviku i svaki dan radi istu stvar!
09:01 Poznati Sofija Vergara u 53. godini izgleda zanosno! Sada je otkrila kako održava savršenu liniju bez dijeta
08:05 Zdravlje Hit dijeta za snižavanje holesterola: Najjeftinije namirnice čuvaju zdravlje krvnih sudova
14:17 Dom i saveti Tajna večere koja topi kilograme: Jedite ovo 3 dana i gledajte kako se stomak uvlači, a salo nestaje
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala"zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!
12:36 Dom i saveti Krofne vam nikada više neće biti masne: Pekari dodaju samo 1 sastojak i budu šupljikave, meke i preukusne!
12:06 Lepota i Moda Haljina Klaudije Šifer je suva moć: Fantazija od 6.200 evra pomrsila svima konce u dvorcu Vindzor
11:35 Dom i saveti Čarape nikada ne ostavljajte blizu kreveta: Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite
11:05 Poznati Kraljevska porodica u božićnoj magiji: Princ Vilijam i Kejt Midlton sa decom raznežili svet
10:35 Lepota i Moda Žene ih razgrabile čim stignu, u prodavnicama ih skoro nema: Čizme koje su hit ove zime menjaju pravila – ko ih nosi, izgleda kao milion dolara