14:13 Ispovesti Verenik me ostavio pred svadbu, jer sam debela: Smršala sam 50 kg i pobedila na izboru za mis, svi su zanemeli!
15:37 Zdravlje Kilogrami se tope kao led na suncu! Paradajz dijeta skida do 5 kg za 7 dana, žene su oduuševljene!
11:14 Zdravlje Ova žena se bukvalno prepolovila: Imala je 170 kilograma, a danas izgleda kao manekenka
09:54 Ispovesti "Smršala sam 60 kg potpuno sama, bez trenera, bez dijeta i bez nutricionista": Nataša Rakić se prepolovila i to uz pomoć ovoga
18:19 Zdravlje Ubrzavaju mršavljenje i jačaju imunitet: Dodajte ova 3 vitamina u ishranu i gledajte promenu
14:20 Dom i saveti Skida kilograme ko od šale: Pijte ovu mešavinu dva puta dnevno i istopićete salo bez dijete
10:20 Dom i saveti Jedva da nešto pojedete, trošite se, a kile ne mrdaju: Evo zbog koja tri razloga ne možete da smršate
16:24 Zdravlje Jela je "kampanjski" i sve se odmah odrazilo na njenu liniju: Prepolovićete se sa Anđelkinom dijetom, jedan jutarnji napitak joj mnogo pomogao
12:54 Zdravlje Zaboravite na salate i glad: Ove namirnice će vas lepo zasititi, a istovremeno tope kilograme
13:45 Poznati Jelena Rozga ima 54 kilograma, a ovo je njen jelovnik: Jednu namirnicu nikada ne preskače i kaže da je presudna za savršenu figuru
12:19 Zdravlje Odrekla se samo jedne namirnice i sada izgleda kao avion! Za 2 nedelje je uspela da skine 5 kg, a glad nije ni osetila
19:07 Lepota i Moda Bez filera i skupih tretmana: Uz pomoć ove frizure lice će vam biti zategnuto, a jagodice istaknute
18:41 Zdravlje Koža gori, krvni sudovi pucaju... Doktori upozoravaju da je ovo najbolja zaštita na visokim temperaturama
18:15 Dom i saveti Gusenice će pobeći glavom bez obzira: Za samo 50 dinara rešićete veliki problem u vašem dvorištu
17:51 Ispovesti Mislila je da je srela ljubav svog života i ostavila dobrog muža: Imala je sve, ali sada proživljava najgoru noćnu moru
17:25 Horoskop Opasna nedelja za finansije: Retrogradni Merkur donosi velike probleme – ovi znakovi će doživeti novčani šok!
17:00 Lepota i Moda Melem za grube pete: Ne treba vam pedikir, ova namirnica omekšava kožu stopala preko noći!