16:37 Ispovesti Skinuo 6 kg, a izbacio samo 1 namirnicu: „Salo mi se istopilo sa stomaka, izduvao sam se kao balon!“
16:15 Zdravlje Andrijana je imala 106 kilograma, a sada niko ne može da je prepozna: Prepolovila se, a uopšte nije gladovala
16:07 Zdravlje Jedite u ovo doba dana i gubite kilograme bez dijete: Naučnici otkrili jednostavan način za trajno mršavljenje
13:38 Zdravlje Ako želite da smršate, jedite tačno u ovo vreme: Naučnici otkrili kako najlakše skinuti kilograme i to bez brojanja kalorija
22:01 Poznati "Drastično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama": Milica Milša se istopila, uradila samo dve stvari, nije gladovala uopšte
16:39 Zdravlje Dijeta sa jabukama: Mršavljenje bez gladovanja je hit proleća, sve žene ovako skidaju kilograme!
10:47 Lepota i Moda I posle tri porođaja i dalje ima 52 kilograma: Ana Ivanović pre spavanja uradi jednu stvar, kaže da je to najbolji trik za vitkost
15:39 Ispovesti Anu (12) roditelji svakog dana stavljaju na vagu: Ako se malo ugoji, ukidaju joj hranu, celu priču otkrila zabrinuta komšinica
13:45 Dom i saveti Kupatilo prljavo, kuhinja u neredu? Evo šta to otkriva o vašem umu – istina je poražavajuća
21:45 Poznati Džejn Sejmur (74) kao da ne stari: Ne drži dijete, nosi isti broj odeće od tinejdžerskih dana, a ovo je njena tajna
21:18 Porodica Sudbinu određuje poslednji broj u datumu rođenja: Saznajte da li vas čeka lep život ili velika muka
20:52 Ispovesti Jedva sam čekala da mi stignu papuče sa Temu-a: Kad sam ih videla, samo što se nisam šlogirala!
20:01 Horoskop Novac će doći čim izbacite ove stvari iz kuće! Veruje se da privlače siromaštvo i lošu sreću
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 23. maj: Bik uleće u tajnu avanturu, Škorpija je pod stresom na poslu, a šta čeka vas?