Izaberite jednu TAROT kartu i saznajte šta vam sledi u MAJU: Ako se vas je druga PRIVUKLA, desiće se PROMENA o kakvoj ni ne sanjate!

Vesti 02.05.2023 14:30 0

Ako vas je privukla TREĆA, sprema vam se JEDNA SJAJNA STVAR

Izaberite jednu TAROT kartu i saznajte šta vam sledi u MAJU: Ako se vas je druga PRIVUKLA, desiće se PROMENA o kakvoj ni ne sanjate!

Shutterstock

Prva karta

Ova karta označava situaciju u kojoj ćete uskoro morati da se odlučite za svoje prioritete. Vrlo je moguće da ćete upoznati neku sudbinsku osobu koja će vam pomoći u tome. Ako ste imali sukobe u prošlosti sa nekim vama bitnim osobama, sada je pravo vreme za pomirenje. Mogućnost da vam se vrati sve iz prošlosti poput karme je naglašena, samim tim bitno je da dobro razmislite o svemu i rasčistite sve kako vam se ne bi obilo o glavu. 

Druga karta

Ako ste izabrali ovu kartu, znači da će vam prve nedelje u maju biti produktivne jer ćete osetiti potrebu da nešto promenite u svom životu. Za šta god da se odlučite, bitno je da se povežete sa sobom i radite samo ono što vam prija. Na taj način ćete privući veliku pozitivnu promenu koja vam je suđena. 

Treća karta

Značenje ove karte je samo jedno - veliki projekat i poslovno napredovanje. Sledi vam saradnja koja će vam biti od životnog značaja. U prvim nedeljama meseca, pucaćete od samopouzdanja ali nakon toga sledi pad energije. Bitno je tada da se izdignete i ne odustanete od svojih snova. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading