Super TRIK da zavarate glad: Popijte ovaj NAPITAK pre jela i poješćete upola MANJE i ojačati vaš IMUNITET

K.Ć. Vesti 26.05.2022 08:00 0

Kako se zaustaviti kad je "najslađe"? Kako suzbiti apetit? Kada bi imali odgovor na ovo pitanje, mnogi ne bi mučili muku sa suvišnim kilogramima

Super TRIK da zavarate glad: Popijte ovaj NAPITAK pre jela i poješćete upola MANJE i ojačati vaš IMUNITET

Shutterstock

Neki savetuju da se pre obroka popije čaša vode, da ćete teko "zauzeti prostor" u stomaku pa nećete moći da se porejedete. Problem kod ovog načina koji većina prijavljuje jeste neprijatan osećaj nadutosti koji čak ume da izazove mučninu, pa se hrana "vraća". 

Postoji drugi, mnogo zdraviji način, smatraju nutricionisti. Jedna od najzdravijih užina, koje su pritom i posne, jeste sok od paradajza. Ovaj napitak hrani telo, snabdeva ga neophodnim hranljivim materijama, a ne sadrži toliko šećera koliko voćni sokovi.

Ako pijete sok od paradajza pre obroka, zasitićete se brže i bukvalno ćete uneti duplo manje hrane, smatraju stručnjaci.

Bonus je i što ćete telu obezbediti obilje nutrijenata, jer je sok od paradajza izuzetno zdrav i preporučuje se kod brojnih tegoba, počev od povišenog pritiska, holesterola, jača imunitet....

Sam paradajz sadrži obilje vitaminima A, C, B3 i B6, magnezijum, hlor i sumpor, a takođe je odlično sredstvo za detoksikaciju organizma. - potpomažu bolji rad jetre i bubrega, što je ključno za detoskikaciju organizma.

Komentari (0)
Loading