08:03 Dom i saveti Sačuvaće zimnicu, nijedna tegla se neće pokvariti i ubuđati: Dodajte samo jedan sastojak iz kuhinje i mirna vam je glava cele zime
18:23 Dom i saveti Neće više biti pene dok kuvate slatko: Žene u Srbiji kažu da im ovaj trik uštedi vreme pored šporeta
11:55 Dom i saveti Ulje sam izbacila iz kuhinje: Baka mi je otkrila genijalan trik za podmazivanje tiganja, hrana se uopšte ne lepi!
21:58 Lepota i Moda Ostavite ga da odstoji 30 minuta: Ovo ulje nenormalno hrani kosu, a 100 puta je bolje od ricinusovog!
16:58 Dom i saveti Sve što su vas učili o njoj bila je velika laž: Nikada nemojte bacati svinjsku mast - ulju je mesto u kanti za smeće
08:59 Dom i saveti Nećete više satima čistiti zamrzivač, nego samo uradite ovo: Namirnica zbog koje se ne hvata led, samo je stavote u komoru i gledajte šta se dešava
09:07 Dom i saveti Gde vam stoji ulje u kuhinji? Na jedno mesto ga nikako ne stavljajte, može brzo da užegne!
21:26 Ispovesti Umesto uljem, tiganj svi masovno podmazuju ovim povrćem: Jedni kažu da tako "blokiraju kalorije", drugi se smeju, procenite sami
16:16 Dom i saveti Testo ostaje vazdušasto i mekano, a mnogo ukusnije: Kako da uštipci i mekike ne upiju ni kap ulja, starinski trik raspametio
14:53 Dom i saveti Kačkavalj će se rendati kao od šale, ništa se neće zalepiti: Uz ovaj trik će se i rende posle korišćenja oprati bez ijednog problema, vredi probati
18:00 Dom i saveti Ni trunka ulja, a nema ni belog brašna: Evo kako da napravite zdravu zapršku koja zgusne jelo bolje od klasične
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac