10:20 Poznati Šuška se da je Šeron Stoun uplovila u romansu sa ovim holivudskim dasom: Sada se oglasila i ona i evo da li ima istine u tome
14:06 Poznati ,,Ležala sam na podu i nisam mogla da dozovem hitnu pomoć": Šeron Stoun nije verovala da će ovo preživeti, bio je to pravi horor
13:36 Lepota i Moda Svi će ove zime nositi čizme u "nezahvalnoj boji": Tako dobro dižu eleganciju na viši nivo, da je za njima odlepila i Šeron Stoun
13:54 Lepota i Moda Rođena je da bude diva, a sad je to i demonstrirala: Slavna glumica (66) u toaleti koja je pravo remek -delo, izgleda kao kraljica
19:23 Poznati Velika tragedija Šeron Stoun: Izgubila je devetoro dece i u bolnoj ispovesti ispričala sve o užasu s kojima se borila godinama
14:58 Poznati "Crna Šeron, šta ti se to desilo?!" Slavna glumica pojavila se sa užasnom povredom na licu, pa otkrila kako je do toga došlo
19:00 Poznati "Zbog Stalonea sam strepela da će me ubiti": Šeron Stoun otkrila detalje susreta sa legendarnim glumcem
15:27 Poznati Šeron Stoun "oživela" vrelu scenu iz "Niskih strasti": Nakon 32 godine vratila se u ulogu fatalne zavodnice
10:04 Poznati "Nakon moždanog udara ostala sam bez dinara": Šeron Stoun bila na ivici smrti, a oko nje se grabili za novac kao lešinari
21:04 Lepota i Moda Šeron Stoun voli divlji fazon: Glumica apsolutno oduševila fanove pojavom na crvenom tepihu, legendarna od glave do pete
10:28 Poznati Šok tvrdnja Šeron Stoun: Tražili su mi da spavam sa glavnim glumcem da bi on bio uverljiviji, Bili Boldvin van sebe
11:04 Poznati Račun uvek završi kod nje: Šeron Stoun se požalila koliko je njen život skup, zanemećete kad čujete koliko plaća večeru
21:56 Zdravlje Znamo da je praznična trpeza neodoljiva, ali ove namirnice moramo izbegavati: Svi misle da ne goje, a zapravo je sasvim suprotno
21:26 Poznati Veza sa njom mu je bila nalik gripu: Upoznala ga je sa 16 godina, živeli zajedno, a onda mu je slomila srce i pobegla sa pevačem
20:54 Dom i saveti Nova godina, novi posao: Stručnjaci otkrivaju kako uspešno da promenite karijeru i započnete od nule
20:26 Ispovesti Kažu da je najzgodnija naučnica na svetu, a poslom često šokira ljude: Kad im kaže šta radi, svima se digne kosa na glavi
19:50 Porodica SUTRA IZBEGAVAJTE DA RADITE OVE STVARI Veruje se da 1. januar određuje celu godinu, da bi vas pratila sreća pridržavajte se ovoga