11:43 Dom i saveti Hleb i kiflice će dugo ostati mekani: U testo dodajte 1 neobičan sastojak koji će im sačuvati svežinu
11:45 Dom i saveti Hleb i kiflice će biti mekani nekoliko dana: U testo dodajte 1 sastojak koji će im dugo čuvati svežinu
20:01 Dom i saveti Kiflice gotove za pola sata: Tamaniće se za večeru, a testo će biti mekano kao duša!
10:36 Dom i saveti Trik koji čuva svežinu kiflica i hleba: Stavite u testo 1 sastojak i biće mekani nekoliko dana
08:02 Dom i saveti Lepše nego iz pekare! Najfinije pekarske kifle, vazdušaste i mekane, mogu se jesti umesto hleba
09:00 Dom i saveti Ukusni i MEKANI pužići sa sirom: Brzo se prave, a FENOMENALNOG su ukusa, svi će vam tražiti recept
09:00 Dom i saveti Ukusne PEKARSKE KIFLICE: Pun pogodak za DORUČAK, unutra mekane kao pamuk, okolo HRSKAVE
08:00 Dom i saveti Recept za BRZI doručak: Ove pogačice će biti broj JEDAN u vašem domu, oduševiće se svi koliko su ukusne!
10:01 Dom i saveti Univerzalan recept za TESTO: Kiflice, lepinje i pogače će vam sa njim sigurno USPETI
08:30 Dom i saveti DORUČAK za kojim se svi grade: Domaće i mekane "kao duša" kiflice za ukusan početak dana!
15:46 Dom i saveti Stvara vam se led u zamrzivaču? Ubacite jednu namirnicu, to se više neće dešavati!
15:16 Poznati Za njim je ludela cela Jugoslavija, a on je hteo samo nju: Vole se 45 godina, ne slikaju se za novine i ne dele savete za sreću
14:14 Dom i saveti Čišćenje PVC stolarije nikad nije bilo lakše: Ovo prirodno sredstvo skida fleke kao od šale!
13:43 Zdravlje Izbacila sam svekrvu iz kuće bez razmišljanja! Došla je da mi sredi stan, a ono što je uradila diglo mi je pritisak na 300!