17:00 Lepota i Moda Melem za grube pete: Ne treba vam pedikir, ova namirnica omekšava kožu stopala preko noći!
16:29 Lepota i Moda Uradite piling stopala kod kuće: Biće savršeno glatka i nežna, a sve sastojke već imate
17:30 Zdravlje Stopala otkrivaju bolesti: Dobro obratite pažnju na ove simptome, mogu da ukažu na ozbiljne probleme
11:57 Zdravlje Stopala pate: Popularan lek za mršavljenje može da učini da izgledaju neprepoznatljivo, a o bolovima da ne govorimo
21:52 Zdravlje Kockate se sa svojim zdravljem: Lekari upozorili da je predugo nošenje neudobnih cipela opasno, evo kakve posledice se mogu javiti
16:27 Zdravlje Ne kupujte ove patike: Jedan pokret u njima može da izazove povrede, stručnjaci izdali važno upozorenje
16:35 Lepota i Moda Spas za grube, ispucale pete: Jedan namirnica će preko noći omekšati kožu stopala
17:37 Dom i saveti Ako imate lošu cirkulaciju, uradite ovo i preporodićete se: Uz par koraka više nećete imati ovaj problem
08:34 Zdravlje Znojava stopala više neće biti problem: Rešite se ove muke pomoću ovih trikova i uživajte u letu
21:30 Lepota i Moda Rizik od povreda je leti najveći: Evo zašto je važno da negujemo stopala tokom ovog perioda
12:01 Dom i saveti Ovako ćete ublažiti bolne žuljeve: Primenite ove prirodne sastojke i nosite letnje sandale bez muke i problema
21:46 Poznati Poražavajući detalji o stanju Brusa Vilisa: Glumački velikan je preko noći ostao bez svega - sada više ne može ni ovo da radi
21:20 Poznati Milenijalci su ih obožavali: Nepobedivi tandem vraća se na male ekrane posle 22 godine!
20:52 Dom i saveti Koliko često treba prati posteljinu tokom vrućina? Odgovor bi mogao da vas šokira!
20:28 Zdravlje U 45. godini mi je dijagnostikovana Alchajmerova bolest: Ovo su bili prvi simptomi koje sam primetila, a ignorisala sam ih
19:33 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 23. jul: Bikovi, slušajte šta vam srce govori, Blizanci su na udaru retrogradnog Merkura, Lav treba da uspori