11:05 Ispovesti Poruka za ljubavnicu mog muža: "Misliš da si mi ga preotela, ali uvek ćeš znati da nisi bila prvi izbor"
20:23 Ispovesti "Ustala sam u 4 ujutru kako bih mužu spremila topli doručak": Kad je Anđela (33) ušla u kuhinju, zatekla je užas i sad traži advokata za razvod
13:49 Ispovesti "Nju je voleo, a mene držao da mu rađam": Šokantna ispovest žene koja je živela pod istim krovom sa mužem i njegovom ljubavnicom, "doveo je kad sam nosila prvo dete"
22:01 Ispovesti Ona je najpoznatija ljubavnica i spavala je sa stotinom oženjenih: Sada je otkrila šta to muškarci ovih dana očajnički traže od nje
16:35 Porodica Ljubavnica "OTVORILA OČI" udatim ženama: "Da li sam ja nemoralna, ili ste vi naivne, ŠTO JE JOŠ GORE?"
14:16 Ispovesti "Postali smo cimeri": Pet žena otvoreno o tome zašto su prevarile muževe i zašto ne osećaju ni mrvicu kajanja
16:19 Ispovesti „Ta scena me stalno proganja“: Tanja je uhvatila muža na gomili s ljubavnicom, skoro se onesvestila kad je videla ko je ona
22:05 Porodica Zanimljivo otkriće: Žene koje ovo rade tokom intimnog odnosa, verovatno će biti neverne
19:56 Poznati Britanski mediji doneli šok odluku: Tiče se princa Vilijama i njegove navodne ljubavnice, a o ovom potezu bruji svet
13:02 Porodica Kada muškarac ovo kaže, sigurno vas vara: Stručnjak za veze otkrio rečenicu koja odaje preljubnika, a žene se složile
20:01 Ispovesti Njegova ljubavnica me pozvala na kafu: Ne znam šta da radim? Da li da je ignorišem, saslušam ili nakautiram
09:21 Porodica Jedan suprug odlučio da otkrije: „Ovo je 5 znakova koji pokazuju da muškarac ima ljubavnicu“
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale