14:50 Ispovesti Prodavačica raskrinkala neverne muževe: Evo šta poklanjaju ljubavnicama muškarci koji varaju
14:39 Ispovesti Ona je najpoznatija ljubavnica i spavala je sa stotinom oženjenih: Sada je otkrila šta to muškarci ovih dana očajnički traže od nje
14:26 Porodica Nisam je ovako zamišljala: Juče su se srele dve žene, ljubavica i prevarena supruga, epilog je neočekivan
17:24 Ispovesti Jana je najplaćenija ljubavnica na svetu: Šeik je obasipa poklonima, uživa u čarima luksuza, a ovo radi zauvzrat
20:46 Ispovesti Godinama sam se poredila s ljubavnicom svog muža: Kada sam je videla posle 10 godina umalo se nisam srušila
11:16 Poznati Bivša ljubavnica tužila kralja: Tvrdi da je zvao 10 puta na dan i uznemiravao, traži odštetu od 145 miliona evra
12:10 Poznati Verila se Rene Zelveger: Posle niza propalih ljubavi, u šestoj deceniji sreću ju pronašla pored deset godina mlađeg
19:29 Porodica Popila sam kafu sa ljubavnicom mog muža: Htela sam oči da joj iskopam, ali ono što se desilo, ni u snu nisam očekivala
15:23 Porodica Ispovest preljubnica: Prevarile smo svoje muževe, ovo su naši razlozi i nemojte odmah da nas razapinjete zbog toga
21:55 Poznati Francuskinja je uspela da zavede muža jedne od najlepših glumica: Nalazi se među najuticajnicijim ženama, mnogi ne veruju šta vide
11:51 Ispovesti Uhvatila je muža na delu sa ljubavnicom: Nisu očekivali njeno pojavljivanje, a žene ostrašćeno komentarišu šta bi radile na njenom mestu
10:46 Zdravlje Svi misle da su zdrave ali...: Ovih 5 jutarnjih namirnica treba da izbegavamo u širokom krugu, truju naše telo
10:19 Porodica Jednojajčane ili dvojajčane? Odgovor na ovo pitanje je zapanjio bliznakinje iz Australije, a jednoko je bila iznenađena i njihova porodica
09:54 Lepota i Moda Šta smanjuje pojavu sedih? Genetika igra veliku ulogu, ali ipak postoji nešto što možete da uradite, nisu sve lađe potonule
09:35 Dom i saveti Znate li vi razliku: Evo čemu služi sjajna, a čemu mat strana aluminijumske folije, imaju različitu namenu
09:12 Zdravlje Julijani se pojavio osip i mislila je da je potpuno bezazlen: Bio je to simptom opasne bolesti, minuti su je delili od smrti
08:46 Poznati "Rođeni otac me silovao": Ćerka slavnog glumca šokirala svet, priznala da je maštala o tome da ga ubije