17:24 Ispovesti Jana je najplaćenija ljubavnica na svetu: Šeik je obasipa poklonima, uživa u čarima luksuza, a ovo radi zauvzrat
20:46 Ispovesti Godinama sam se poredila s ljubavnicom svog muža: Kada sam je videla posle 10 godina umalo se nisam srušila
11:16 Poznati Bivša ljubavnica tužila kralja: Tvrdi da je zvao 10 puta na dan i uznemiravao, traži odštetu od 145 miliona evra
12:10 Poznati Verila se Rene Zelveger: Posle niza propalih ljubavi, u šestoj deceniji sreću ju pronašla pored deset godina mlađeg
19:29 Porodica Popila sam kafu sa ljubavnicom mog muža: Htela sam oči da joj iskopam, ali ono što se desilo, ni u snu nisam očekivala
15:23 Porodica Ispovest preljubnica: Prevarile smo svoje muževe, ovo su naši razlozi i nemojte odmah da nas razapinjete zbog toga
21:55 Poznati Francuskinja je uspela da zavede muža jedne od najlepših glumica: Nalazi se među najuticajnicijim ženama, mnogi ne veruju šta vide
20:40 Ispovesti Ona je najpoznatija ljubavnica i spavala je sa stotinom oženjenih: Sada je otkrila šta to muškarci ovih dana očajnički traže od nje
11:51 Ispovesti Uhvatila je muža na delu sa ljubavnicom: Nisu očekivali njeno pojavljivanje, a žene ostrašćeno komentarišu šta bi radile na njenom mestu
14:00 Ispovesti Posle stravične NESREĆNE devojka je završila u komi: Kada se probudila bila je SAMA jer joj je VERENIK otišao ljubavnicom
09:41 Porodica Napisala sam pismo ljubavnici mog muža: Pozvala me iste sekunde kada ga je pročitala i evo šta mi je rekla
21:51 Lepota i Moda U salonima ovo će biti najpopularniji manikir: Ove jeseni na velika vrata se vraćaju kratki nokti
21:07 Poznati "Verovala sam da ću doživeti ljubav mojih roditelja": Šakira u emotivnoj ispovesti otvorila dušu i priznala koliko je boli Pikeova izdaja
20:20 Lepota i Moda Megan Markl najčešće nosi ovu frizuru: Razlog za to je jednostavan, žene će je baš zato obožavati
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. septembar: Ovnovi se sukobljavaju sa partnerom, Vage treba da se posvete zapostavljenim obavezama