18:50 Ispovesti Dobila sam poruku od njegove ljubavnice: Nije mi bilo dobro iste sekunde kad sam je pročitala - ovo je bilo gore od same prevare!
14:00 Ispovesti Cedulja na kolima otkrila njegovo pravo lice: Živela je s dečkom i mislila da su srećni, a onda je isplivala istina
15:18 Ispovesti Evo kako sam ga uhvatila s ljubavnicom: Rekao je da izlazi s društvom, ali mi je nešto govorilo da to nije istina
14:31 Ispovesti "Postali smo cimeri": Pet žena otvoreno o tome zašto su prevarile muževe i zašto ne osećaju ni mrvicu kajanja
20:25 Ispovesti „Rekao je da ide s prijateljima, a ja sam pozvala restoran“: Žena ispričala kako je uhvatila partnera s ljubavnicom
15:30 Ispovesti Kako je žena otkrila da je muž vara: Poslao joj je sliku iz stana, ona je po 1 detalju odmah znala da nije sam!
09:55 Porodica Srpkinja postala hit na internetu: Amerikancu objasnila kako izgleda veza u Srbiji, on se šokirao, a ljudi se danima svađaju oko toga!
20:18 Poznati Pričali su da bogata markiza želi da rasturi Vilijamu brak: Sada je izašla šokantna istina o njenom životu "na visokoj nozi"
14:39 Porodica Popila sam kafu sa ljubavnicom mog muža: Htela sam oči da joj iskopam, ali ono što se desilo, ni u snu nisam očekivala
17:23 Dom i saveti Ove novogodišnje lampice su najsigurnije za vaš dom: Znatno smanjuju rizik od požara
16:59 Porodica „Unucima više ne kupujem poklone“: Baka šokirala ljude priznanjem, a ovo je razlog njene odluke
16:01 Dom i saveti Kako da belo meso bude mekano: Topiće se u ustima ako stavite 1 kašičicu ovog sastojka
15:00 Porodica Šta će žene, moraju da se snađu: Iznajmljuju muževe na sat, evo kako su se organizovale!
14:30 Dom i saveti Otkrila sam kako da mi orhideje stalno cvetaju: Prosto bujaju od prihrane koju sama pravim