20:58 Dom i saveti U kuhinji vam stalno nešto smrdi, a ne znate šta? Trik sa čačkalicom će zauvek rešiti problem!
16:38 Dom i saveti Prirodni osveživač za kupatilo: Isprobajte jeftin trik koji uklanja sve neprijatne mirise
12:10 Dom i saveti Miris ribe se neće danima osećati u kući: Tokom posta se često sprema, a problem ćete rešiti jednostavnim trikom!
17:50 Dom i saveti Nikada ne ignorišite ovih 6 mirisa u kući: Majstor Mile kaže da mogu biti veoma opasni i znak ozbiljnog problema
14:10 Dom i saveti Kuća će vam mirisati kao luksuzan hotel: Upotrebite trikove sobarica, niko neće ostati ravnodušan!
12:58 Dom i saveti Kuća će danima lepo mirisati: U vodu za brisanje dodajte malo ovog začina, dezinfikuje i osvežava prostor
09:20 Dom i saveti Stavite toalet papir u ormar: Tako ćete zauvek rešiti problem koji postoji u mnogim kućama
08:00 Dom i saveti Crni luk dinstaju u restoranu s ovim sastojkom: Brže omekša, jelo je ukusnije, a miris se ne širi po kući
14:11 Dom i saveti Uklonite smrad iz kante za đubre za 2 minuta: Ubacite ovo i neprijatan miris će odmah nestati!
11:33 Dom i saveti Smrdi vam iz odvoda kad pada kiša? Vodoinstalater Mića otkriva kako da sami rešite problem za male pare
18:10 Zdravlje Neprijatan miris nije bezazlen: Doktorka otkriva na koje teške bolesti može da ukaže znoj
21:55 Horoskop Kako pun mesec u Devici deluje na vaš podznak? Slede otkrivanja tajni, preokreti i iznenađenja, nekima u ljubavi, drugima na poslu
21:29 Zdravlje Uveče sam stavila bademe u vodu: Sutradan sam ih je pojela i rešila problem koji me muči godinama
21:03 Lepota i Moda Nisu u trendu ni crne, ni bele: Patike u ovoj boji su hit proleća, a savršeno idu čak i uz suknje i haljine
20:37 Horoskop Najbolji ljudi se rađaju u 3 znaka horoskopa: Srce im je veliko kao kuća, nesebično pomažu drugima!
20:12 Zdravlje Za bolje varenje i manji apetit: Nutricionista preporučuje 2 dodatka ishrani za zdravlje creva
19:46 Ispovesti Radnica na kruzeru zapanjila 8 miliona ljudi: „Kad čujete tajne koje se kriju na brodu, nikada se više nećete ukrcati!“