20:28 Zdravlje U 45. godini mi je dijagnostikovana Alchajmerova bolest: Ovo su bili prvi simptomi koje sam primetila, a ignorisala sam ih
11:30 Zdravlje Prvi test iz krvi za Alchajmerovu bolest: Bocni i saznaćeš, što pre otkrijemo, šanse za duži život su veće
12:00 Zdravlje Simptom demencije koji se javlja u šetnji: Obratite pažnju, lako može da vam promakne!
08:26 Zdravlje Prvi znak Alchajmerove bolesti: Ovaj simptom se odmah ispoljava, dobro obratite pažnju na ovaj signal
19:04 Zdravlje Navika koja uništava pamćenje: Svi to radimo, a nismo ni svesni da loše utiče na mozak
09:01 Zdravlje Mladi otac oboleo od bolesti koja najčešće pogađa stare ljude: Simptome je počeo da oseća u 30-ima, ali na njih nije obraćao pažnju
17:32 Zdravlje Žene prolaze gore od muškaraca: Imaju veći rizik da obole od ove bolesti pamćenja, a za sve je kriv jedan toksični protein
14:54 Zdravlje Jedna bakterija može biti uzrok Alchajmerove bolesti: Skriva se u ustima, napada desni – evo kako je povezana sa mozgom
13:43 Zdravlje Rano otkrivanje Alchajmerove bolesti: Novi test može da detektuje simptome čak deset godina unapred, a evo i kako
11:32 Poznati Gurali mu noseve u međunožje: Komičar bukvalno nije mogao da se odbrani od žena, ali on je hteo samo jedno
11:07 Horoskop Kao grom iz vedra neba, stižu pare brzinom munje: Ova 3 horoskopska znaka će upasti u keš, iznenadni priliv novca do 21. avgusta
10:42 Dom i saveti Dvodnevna detoksikacija može poboljšati rad jetre i mršavljenje: Saveti čuvenog doktora kako pomoći telu da se oslobodi toksina
10:20 Dom i saveti Ovaj sos od paradajza je VIRAL: Italijanski chef otkriva tajnu koju su svi žele da čuju
10:13 Poznati Uslikana polugola: Isplivala provokativna slika pevačice milijarderke, ranije bila pokrivena do grla, a sada otkrila sve!
10:02 Dom i saveti Sočno, mekše, ma fenomenalo: Starinski trik koji poboljšava ukus mlevenog mesa, ukus okrepljujući