16:28 Poznati Može da izazove infarkt: Zvezda "50 nijansi sive" završila u bolnici zbog kontakta sa gusenicom!
10:39 Zdravlje Niske temperature teraju srce da jače radi: Oprez kad izlazite napolje, minus može da bude koban - ovo obavezno uradite
08:11 Zdravlje Kada vi jedete? Vreme u koje doručkujete može da smanji rizik za srčani i moždani udar
09:34 Zdravlje Znak upozorenja: Ako ovo vidite na stopalima, može biti simptom lošeg rada srca, odmah idite kod lekara
09:10 Zdravlje U Srbiji od bolesti srca umire najviše ljudi: Naučna studija otkriva koji su to znaci upozorenja koji se javljaju danima pre srčanog udara
11:22 Zdravlje Kardiolozi tvrde: Kafa smanjuje rizik od infarkta i dijabetesa, ali samo ako se ovako pije
09:30 Zdravlje Za noć smo imali 13 infarkta: Doktor sa VMA upozorava na alarmantne simptome - ne merite pritisak 10 puta!
09:27 Zdravlje FARALNI INFARKT JE NAJČEŠĆI PONEDELJKOM Lekari upozorili na ključnu stvar koja dovodi do srčanog udara
21:46 Poznati Poražavajući detalji o stanju Brusa Vilisa: Glumački velikan je preko noći ostao bez svega - sada više ne može ni ovo da radi
21:20 Poznati Milenijalci su ih obožavali: Nepobedivi tandem vraća se na male ekrane posle 22 godine!
20:52 Dom i saveti Koliko često treba prati posteljinu tokom vrućina? Odgovor bi mogao da vas šokira!
20:28 Zdravlje U 45. godini mi je dijagnostikovana Alchajmerova bolest: Ovo su bili prvi simptomi koje sam primetila, a ignorisala sam ih
19:33 Horoskop Dnevni horoskop za sredu, 23. jul: Bikovi, slušajte šta vam srce govori, Blizanci su na udaru retrogradnog Merkura, Lav treba da uspori