17:00 Lepota i Moda Nije krila bujni dekolte: Hajdi Klum izašla napolje u providnom donjem vešu, eksplicitnije od ovoga ne postoji
15:29 Lepota i Moda O Hajdi Klum danas priča ceo svet: U haljini od "tečnog metala" izgleda kao boginja, ali njena torbica je ipak pobedila
17:24 Poznati Na Vilijamov imidž pala i najzgodnija žena na svetu: Izašli zajedno na ručak, a princ nije sakrivao koliko mu prija njeno društvo
14:41 Poznati Hajdi Klum o braku sa 16 godina mlađim suprugom: Šokirala sočnim detaljima iz ljubavnog života!
11:12 Poznati Znate li ko se krije iza ove maske? Slavna manekenka promenila lični opis, apsolutno dominirala proslavom Noći Veštica
08:37 Poznati "Kraljica Noći veštica" o svojim strahovima: Nosi najluđe kostime, a nećete verovati šta joj izaziva anksioznost
19:06 Poznati "Čudno je da ti mama dira gaćice": Hajdi Klum se slikala s ćerkom u čipkanom vešu, ljudi zgroženi njenim ponašanjem
15:37 Lepota i Moda Kožne pantalone su idealne za jesen: Modeli koje vole Hajdi Klum i En Hatavej su moderni, ali i udobni, nema greške
20:21 Lepota i Moda Sva u crnom lateksu: Hajdi Klum zna kako da privuče pažnju na sebe i bude u centru pažnje!
18:50 Lepota i Moda Kad se uvukla u kožne pantalone, niko nije ni primetio ovaj skupoceni detalj: Hajdi Klum očarala autfitom
22:03 Lepota i Moda Pantalone Hajdi Klum su čista desetka: Savršen spoj elegancije i udobnosti, lako se kombinuju uz sve jesenje kombinacije
13:02 Lepota i Moda Hajdi ne skida kupaći: Zgodna manekenka ponovo zavodi u provokativnom modelu, ovi detalji su svima privukli pažnju
17:27 Poznati Na pragu sedme decenije izgleda kao devojka: Loren Sančez proslavila 55. rođendan, golicala maštu u kožnoj haljini uz telo
17:00 Zdravlje Dosta vam je svega, niste raspoloženi: Ova terapija će pomoći da smanjite stres bez obzira gde se nalazite, evo i kako
16:34 Ispovesti U vezi je sa 22 godine starijim i tretira je kao kraljicu: "Ne moram ni prstom da mrdnem, a mene gleda kao u boginju"
16:03 Dom i saveti Želite da uštedite, a da vam bude toplo? Neka vam radijatori budu okrenuti na ovoj brojki
15:38 Dom i saveti Ne sadrži kofein, a "podiže" energiju baš kao kafa: Ovaj napitak je njena odlična zamena, a ukus je božanstven
15:10 Porodica Tata me vozi na posao, a imam 27 godina: Devojka ne vidi uopšte problem u tome, šta vi mislite o ovom trendu koji je zaludeo mlađe generacije?