14:00 Poznati Hajdi Klum opet šokira: Posle skandala plesala na stolu s ćerkom, njih dve ništa ne može da zaustavi!
17:00 Poznati Lepotica postala čudovište: Čuvenu manekenku smo jedva prepoznali, pogodite ko se krije iza ovog kostima
11:49 Poznati Svi pričaju o Hajdi Klum: Pojavila se na crvenom tepihu sa sinom, niko ne veruje da mu je mama!
12:59 Lepota i Moda Žene se otimaju oko ovih čizama! Brutalne su! U njima ćete izgledati zavodljivo i moćno, ali postoji pravilo kako se nose!
19:52 Lepota i Moda Hajdi Klum ubitačnim dekolteom bacila Minhen na kolena: Brutalno bezobrazna haljina napravila lom!
13:52 Poznati Druga ćerka Hajdi Klum konačno pokazala lice: Nikada je ne viđamo u javnosti, a o njenoj visini ne prestaje da se priča!
08:26 Poznati U 52. godini se skinula, i slikala skroz gola: Pašće vam vilica kada vidite kako izgleda slavna manekenka
15:19 Poznati Tajna mladolikog izgleda Hajdi Klum: „Zbog ovoga sam vitka, puna energije i ništa me ne boli!“
16:37 Poznati Šta mislite koliko kilograma ima Hajdi Klum? Poznata manekenka stala na vagu, ljudi i dalje ne veruju koju brojku su videli
19:10 Poznati Opasno vruć snimak fatalne Nemice: Poznata manekenka nema milosti - ponovo bacila muški rod u trans
18:54 Poznati Hajdi Klum (52) potpuno gola pred kamerama! Frajeri gledaju i ne trepću, a bogami ni žene!
15:15 Poznati Niske strasti u Kanu: Manekenka se prepustila čarima svog 16 godina mlađeg muža, a onda mu je ruka zalutala...
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac