Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : svekrva

Lija Kenjon
13:55 Ispovesti

Svekrva joj je greškom poslala uvredljivu glasovnu poruku: Svu gadost o snaji je prenela u njoj da je devojka ostala nema od šoka

parket
11:51 Dom i saveti

Svekrva mi je pokazala kako da očistim parket, a da ga ne uništim: Kuća blista i prelepo miriše, sve zbog ove smese

svekrva
18:56 Ispovesti

Mladoženjina majka napravila scenu na svadbi: Izašla na plesni podijum, pa uradila nešto toliko nečuveno da su svi zinuli od šoka

mama
15:34 Ispovesti

Svekrva mi je zagorčala život: Neće ni da vidi unuku, okrenula muža protiv mene, a naljutila se zbog ovoga čim sam se porodila

baka
13:11 Ispovesti

Poslala sam ćerku kod svekrve na vikend: Dete mi se vratilo drugačije, pobesnela zbog onoga šta joj je baba uradila

žena
15:21 Porodica

Svekrva mi je upropastila proslavu: Objava dolaska bebe u porodicu pretvorila se u svađu

žena
15:23 Ispovesti

"Svekrva mi i dalje uništava život": Sina je sahranila pre 9 godina, a snaji i unucima uradila je nešto neoprostivo

svekrva
13:37 Ispovesti

Snaja skočila na svekrvu kao furija: Svaki dan joj je pravila pakao od života, a onda joj je pao mrak na oči

Svekrve, obratite pažnju: Najgore snajke rađaju se u ova tri znaka, ako joj stanete na žulj, teško vama
11:57 Horoskop

Svekrve, obratite pažnju: Najgore snajke rađaju se u ova tri znaka, ako joj stanete na žulj, teško vama

žena
10:20 Ispovesti

„Volim kad dođu, volim i kad odu“: Nevenka je spremila meso i tri vrste kolača za porodični ručak, a snaja je uvredila čim je došla

trudnica
20:29 Ispovesti

Svekrva na morbidan način saopštila snajkinu trudnoću: Toliko je jezivo, da su je svi "razapeli" na mrežama

ćerka
17:05 Ispovesti

Svekrva me proterala na zadnje sedište: Slavica (28) odbija "mesto pozadi" i pita se ko drži volan njene veze

1 2 3 4 5 6
most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

hleb
12:06 Dom i saveti

Hleb i kifle dugo ostaju meki i sveži: Pekar otkrio tajnu vazdušastog peciva, evo šta stavlja u testo

odvod
11:01 Dom i saveti

Smrdi vam iz odvoda kad pada kiša? Majstor Mića otkriva rešenje koje košta manje od 100 dinara!

bašta
17:57 Dom i saveti

Ne čupajte korov: Ove vrste pomažu biljkama da budu lepše i jače, dobro ih je imati u bašti

hibiskus
16:49 Dom i saveti

Magičan cvet koji obožava sunce: Da bi vam raskošno cvetao, morate izbegavati samo jedno

maslinovo ulje
15:45 Dom i saveti

Kako prepoznati pravo maslinovo ulje: Kad već dajete tolike pare, ne dozvolite da vas prevare - bitne su 3 stvari!

watch-icon

Preporučujemo

hleb
12:06 Dom i saveti

Hleb i kifle dugo ostaju meki i sveži: Pekar otkrio tajnu vazdušastog peciva, evo šta stavlja u testo

par
11:35 Porodica

Posle 50. godine sve se menja: Muškarci priznali da im je žao što ovo nisu znali o ljubavi kad su bili mladi

odvod
11:01 Dom i saveti

Smrdi vam iz odvoda kad pada kiša? Majstor Mića otkriva rešenje koje košta manje od 100 dinara!

Shutterstock/Khorzhevska
10:30 Zdravlje

Na pijacama je najtraženije, a ima najviše pesticida: Svi misle da je ovo povrće zdravo, a jedno je od najopasnijih

Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia
10:00 Lepota i Moda

Lepršava suknja plus majica: Top kombinacija koju obožavaju Srpkinje, ovaj detalj osvaja ,,na prvu loptu"

Printscreen/Instagram/kourtneykardashian
09:31 Poznati

Čeka 5. dete? Kortni Kardašijan ništa ne može da sakrije, ova slika je otkrila istinu

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.