08:29 Ispovesti "Pogledajte šta mi je ta zla žena uradila": Jasmina tvrdi da joj je svekrva na dan venčanja napravila pakao
12:52 Porodica „Možeš ti i boljeg da nađeš“: Majka savetovala devojci svog sina da ga ostavi, da li je pogrešila?
12:49 Poznati Svekrva je došla da mi sredi kuću: Na zid dnevne sobe okačila je jednu fotografiju, nisam mogla da verujem koliko je zla
18:54 Ispovesti „Volim kad dođu, volim i kad odu“: Nevenka je spremila meso i tri vrste kolača za porodični ručak, a snaja je uvredila čim je došla
15:41 Ispovesti Snaja je starija od mene! Očajna sam, moj sin se ljuti što se mešam, ne znam šta da radim
19:49 Ispovesti Mama iz Niša očajna: "Svekrva me napala zbog imena koje želim da dam ćerki, ovako se ponašala kad je zadnji put došla na ručak
10:07 Ispovesti Pozvala je na ručak bivšeg svekra i svekrvu: Svi su se lepo najeli, a onda je sledio je horor gori od onoga koji gledamo u filmovima
10:58 Dom i saveti Svekrva mi je pokazala kako da očistim parket, a da ga ne uništim: Kuća blista i prelepo miriše, sve zbog ove smese
07:57 Dom i saveti Svekrva mi je pokazala kako da očistim parket, a da ga ne uništim: Kuća blista i prelepo miriše, sve zbog ove smese
09:59 Ispovesti Pozvala je na ručak bivšeg svekra i svekrvu: Svi su se lepo najeli, a onda je sledio horor gori od onog koji gledamo u filmovima
20:21 Porodica Pitali smo svekrve šta ih najviše nervira kod snajki? Ove odgovore nismo očekivali, izgleda da su odnosi mnogo gori nego što smo mislili
09:45 Porodica "Pogledajte šta mi je ta zla žena uradila": Jasmina tvrdi da joj je svekrva na dan venčanja napravila pakao
21:42 Porodica Poslednji broj u godini rođenja otkriva sudbinu: Saznajte da li vas u životu čeka sreća ili patnja
21:17 Zdravlje Da li su bolje sveže ili zamrznute borovnice? Evo koje imaju više vitamina, iznenadićete se!
20:51 Ispovesti Dečak je jeo roštilj i dobio užasan bol u uhu: Analize kod lekara su pokazale uzrok koji ledi krv u žilama!
20:25 Dom i saveti Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog
19:35 Horoskop Dnevni horoskop za petak 20. jun: Kod Device ljubav na prekretnici, Jarac da se čuva ljubomornog kolege, a šta čeka vas?